Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt velem?...

Miért csinálják ezt velem? (Tesóm és az apám :- ( )

Figyelt kérdés

Született 6 kiscica, most 7 hetesek, eddig elvolt teljesen biztosra döntve hogy melyik az a három amelyik marad, és amelyiket elajándékozzuk..

Kiválasztottam hogy melyikek maradjanak, mindenki bele is egyezet..

De most meg tesóm kitalálta hogy inkább cseréljük ki azt a cicát akivel szinte beszélgetek, meg értem mit szeretne, olyan mintha a gyerekem lenne, van hogy csak ketten elmegyünk "sétálni" Őt szeretem a legjobban, és elakarják tőlem venni, az egyik legvadabb maradna..

De ha elveszik én beleőrülök, nekem olyan mintha egy darab lenne.. Annyira a szívembe véste magát a 7 hét alatt :-(

Ja meg a másik hogy apám erre azt mondta tesómnak

"jó majd akkor kicseréljük a fekete-fehérre, neked is van beleszólásod"

Legszívesebben elmennék az egész világból..

Ezt csak az tudhatja milyen fájdalom, akinek van egy olyan élőlénye, akiért megszakadna a szíve ha kitépnék az életéből... Aki nem tudja az el se tudja képzelni hogy mit jelent most ez nekem :'-( Segítsetek :-(

2011. júl. 6. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy nem ebben egyeztetek meg, és így vagy úgy de a te cicád marad! Harcolj érte! :)
2011. júl. 6. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Te választasz 2-t, a tesód 1-et és el van rendezve.
2011. júl. 6. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

én is voltam hasonló helyzetben pár éve, bele kellett törődnöm :(

de ha ennyire fontos neked az a cica, akkor mondd ezt el apudnak és a tesódnak, hátha tudsz rájuk hatni

ha pedig nem jön össze, a vadóc macskát és meg fogod szeretni, biztos vagyok benne

ha másokhoz kerül a kiscicád és nagyon hiányzik, az új gazdik meg fogják engedni hogy néha meglátogathasd

fel a fejjel :)

2011. júl. 6. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Állj ki! Mondd meg, hogy mindegyikről lemondasz, de Neked az a cica kell! Nyugodtan mondhatod azt is, hogy lelketlenek meg stb... Normális szülőket és tesókat meghatja. Ha mégis elveszik Tőled, jó fél évig szóba se állj egyikkel sem! Én is ezt csináltam a szüleimmel, néha hatott, mert sokzsor elértem ami fontos volt nekem.

Ha Ők ilyen gonoszul állnak ha dolgohoz, akkor mi mást tudsz tenni? Külömben is a legjobb védekezés a támadás!!!

22/N

2011. júl. 6. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

De azt nem értemhogyha tudják mennyire szeretem a pici cicát, akkor most direkt ezért csinálják?? Hogy ne lehessen velem? Tudja apuu is jól hogy nekem Ő a kis drága cicám :-(

2011. júl. 6. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy nem gondolják komolyan, csak nézik a reakciódat..
2011. júl. 6. 18:13
 7/8 anonim válasza:

Lehet csak ugratnak :)

Te csak egy cicushoz ragaszkodsz, nem? Tehát ha 3at lehet választani miért nem a másik 2ből cseréltek le egyet.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy a többit is nagyon megtudnád szeretni. Kicsik még, mind aranyos, és mind tud ragaszkodó lenni, csak esélyt kell adni rá :)

Egyébként tőlem távoli csöppet, kutyás vagyok. És sose tarthattunk meg egy kölyköt se. De rendben is volt így. Elég egy eb, akit igazán szeretsz. Bár kutyáknál teljesen más, ők sokkal ragaszkodóbbak, hűségesebbek, nem olyan független önfejűek. No meg nagyobbak is, többet esznek, kakilnak....-.-

2011. júl. 6. 18:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Apa mondta hogy nem gondolta komolyan :-) De jó :-) Köszönöm az összes választ! :-)
2011. júl. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!