Hány évesen kölöztetek el otthonról?
17 évesen az akkori páromhoz költöztem, gimit otthagytam, elmentem dolgozni... Sajnos csak évekkel később tudatosult bennem, hogy mekkora baromságot csináltam. Azóta persze több tanfolyamot elvégeztem, újból gimnazista vagyok.... Hmmm. Nem egyszerű, de jobb később, mint soha.
33/nő
19 évesen költöztem össze a barátommal aki ma a vőlegényem. suli+ meló volt mára "csak" meló, bár az eddigi családi életem miatt hamar fel kellett nőnöm. de nagyon jól elvagyunk tervezzük az esküvőt és jó ha segítenek a szülők, de biztonságos távolság, jó ha van:P:D
ugy is érezni fogod, ha már készen állsz rá, próbálj a saját érzéseidre támaszkodni ne mások befolyásoljanak!!
sok szerencsét az életben!:D
22/L
Én 20 éves voltam, amikor összeköltöztem a párommal. Most 22 éves vagyok és azóta is külön élek a szüleimtől, de ugyanazzal az emberrel:)
Ja és nő vagyok :)
a párom pedig akkor volt 22 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!