Hány évesen kölöztetek el otthonról?
Figyelt kérdés
Saját lakásba? Vagy valakihez? Esetleg koleszba? Kort és nemet is írjatok!2009. márc. 29. 16:20
21/45 anonim válasza:
Idén fogok koleszba költözni, 18 évesen. Már vágyom is az önállóságra.
22/45 anonim válasza:
férjemmel 24 évesen saját házunkba
23/45 anonim válasza:
Én még nem költöztem el, mert 17 vagyok, de 18 évesen külfölgre megyek majd. A nővéreim egyike 12 évesen nagymamámhoz ment, onnan 17 évesen költözött el a barátjával. A másik szintén 17 évesen szintén a barátjával. Nekem ez a természetes, ezért 18-nál én se fogom tovább élvezni anyukám "vendég" szeretetét.
24/45 anonim válasza:
Én idén, 21 évesen fogok elköltözni a vőlegényemmel albérletbe.
25/45 anonim válasza:
23 voltam amikor a jelenlegi párommal összeköltöztünk. Ő akkor vette a lakást, azóta a férjem lett. Sulis koromban voltam kollégista egy ideig. 34/N
26/45 A kérdező kommentje:
Érdekes amiket írtok, jól esett ennyi véleményt hallani, főleg, hogy szinte mind arra vall, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki így gondolkodik. Én is úgy érzem, hogy addig nem lehetek önálló, míg itthon vagyok. Tudom, sokak szerint örülnöm kellene, de akkor mi lesz később? Egyre nehezebb lesz, bizony. Köszönöm a válaszokat, egész sok erőt adott nekem!
2009. márc. 29. 18:56
29/45 anonim válasza:
14éves korom óta nem lakok otthon (9évig a tanulmányaim miatt, 3éve pedig már dolgozom) Most 26 vagyok.
30/45 anonim válasza:
21 évesen a férjemhez költöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!