Hogyan győzzem meg, hogy megengedje? (ék)
Szerintem az, h a nagymamad alkalmazkodik-e a korhoz, amiben el: az ö elete, ö dolga. Neked sem a nagymamad korahoz kell alkalmazkodni, hanem csak szem elött tartani, hogy ö a felmenöd, ahogy apad is.
Gyerek-szülö kapcsolatban mindenhogy a szülönek van joga dönteni, azert születtel oda, mert ezt elfogadtad. Ezt igy nem szoktak kimondani, furan hangzik, de valojaban legbelül ezt Te is tudod, hiszen ezert merült fel benned, hogy "hogyan gyözzem meg", es nem a nagymamaban vagy apadban merült fel, hogy ök hogyan gyözzenek meg teged. (Tehat ez valami termeszetes rendszer.)
Tehat szerintem az egyetlen lehetöseg elfogadni apad szavat, es ahogy teszed is, keresed a lehetöseget, hogyan valtoztathatsz, es szerintem törekedj bekes megoldasra, erre irtam ötletet, aztan az mar töle függ, mennyire rugalmas, de a kapcsolatotoknak midnenkeppen jot tesz.
tegnap 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!