Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Nagyot hibáztam?

Vélemény? Nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés

Volt egy fiu akivel régen jártam.Nem volt hosszu kapcsolat,én szakitottam.Hiába tett meg mindent nem tudtam megszeretni.Ő nagyon komolyan gondolta,összeköltözés,házasság.10év volt köztünk a korkülömbség,én akkor voltam 18éves.

Soha nem hazudtam azt neki hogy szeretem őt,tudta mit érzek,csak reménykedett.Előttem 4éveig nem volt kapcsolata,azelőtt egy hosszu kapcsolatának lett vége.

nos ez a fiu szakitásunkor azt mondta én voltam az utolso esélye,nem akar másik kapcsolatot elege van.

5évvel ezelött irt egy sms-t,leirtam mi van velem,visszakérdeztem de választ már nem jött.

Most jön a lényeg.

Megtalaltam facebook-on,bejelöltem,ő visszajelölt.Megkérdeztem mizujs vele.

Azt irta,befejezte az egyetemet,velem ellentétben nincs kapcsolata és nem is tervezi,hisz megmondta hogy én voltam az utolsó esélye.

Mostmár bánom hogy irtam neki,nem rossz szándékbol tettem.Szakitásunk óta eltelt 10év,nem gondoltam hogy még mindig "engem hibáztat".

Szerintetek hibáztam hogy irtam neki?Olyan lelkiismeretfurdalásom van most.

2011. júl. 6. 08:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tudom,össze se kellet volna jönnöm vele.Chat-en jöttünk össze,belsőleg az alompasim volt,de külsőleg nagyon nem jött be.Ezt elsö találkozásunkor a tudtára is adtam,ekkor kért időt hogy hátha tullendülünk ezen.Akkor kellet volna nem-et mondanom.

Igazatok van,sajnálom hogy igy alakult az élete,ha 5évvel ezelött nem irja azt az sms-t tuti nem jelölöm be.Hisz megbeszéltük hogy nem zaklatjuk egymást.

2011. júl. 6. 09:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerinted még hány nővel játsza ezt? :)) Ismerem ezt a "fajtát".
2011. júl. 6. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Hiba volt, mert nem tartottad tiszteletben, hogy ő nem akar veled kommunikálni. Ezt abból kellett volna észrevenni, hogy nem válaszolt az sms-edre. (Feldobtad a labdát, nála volt... bármikor kereshetett volna.)

Nem kellett volna ezek után bejelölni.

Az, hogy ő képtelen továbblépni, az viszont nem a te problémád, hanem az övé.

2011. júl. 6. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!