Ezt nem értem. Segítesz?
Lehet hogy rossz kategóriába írtam de ez tűnt a legmegfelelőbbnek.
A minap olvastam egy tini blogját és kiírt egy kérdést amire szerettem volna válaszolni de én sem tudtam, segítetek?
A szituáció:
Van x aki szeret egy embert aki y, y és x egyéb okok miatt csak nagyon ritkán találkozhatnak nem úgy mint régen, amikor szinte naponta találkoztak. x megszeretett egy másik embert is y2-t de úgy érzi csak azért mert hasonlít y-ra, mert hasonlít is. Külsőleg is és belsőleg is. x úgy érzi már nem szereti annyira y-t mint régen viszont y2-t jobban szereti mint y-t.
Ez igazi szeretet vagy csak keresi az első személyt a következőben?
Létezik hogy egy másikat jobban megszeret?
A fiatal azt írta, nem szerelemről hanem barátságról van szó. És y és y2 is szereti x-et. De x szerint y2 jobban szereti mint y. y2-vel minden nap találkozhat.
Bocsánat, ha kicsit bonyolult, és köszönöüm ha segítesz! Én nem tudtam neki válaszolni!
ez az egész egy nagy baromság.
x most szereti y2 de régebben pedig y szerette.
ÁÁÁá.. mintha én lennék y. :(( ugyanez a szitu.
X számára y csak egy 'álom' marad. Se ereje, se kedve harcolni y-ért. Inkább megmarad y2 mellett, akivel már beteljesült, amire vágyott, akivel biztonságban érzi magát. Meg gondolom y-nak már nem hisz annyira, hisz, ha annyira szeretné x-et, akkor harcolt volna érte:(( de nem harcolt :((
én most x vok, és szeretem y-t.
de mivel sosem lehet az enyém, megismertem, és megszerettem y2-t, aki hasonlít rá.
de 1 kicsit mindig y-t fogom látni benne, és szeretni, hiába szeretem azokat a tulajdonságokat y2-ben, amik jók, és nincsenek meg y-ban.
:(
kromoszóma-l'amour! az x-ek és y-ok harca! ma éjjel, csak itt a CNN 2-n!
Viccet félretéve: erre lehetetlen választ adni. Ha X már Y2-t szereti, akkor őt szereti, hiába mondja, hogy ez lehet hogy csak azért van, mert Y tulajdonságait látja benne. Van ilyen, hogy egy másikat azért szeretünk meg, mert az előző tulajdonságait látjuk meg benne, de az sem hanyagolható, hogy nincs két egyforma ember. Lehet, hogy X szereti a baseballt és a snooker, Y csak a snookert, ezért megszerette, hiszen van közös téma; és mikor megismerte Y2-t, kiderült, hogy Y2 rajong a baseballért és a snookerért. TEHÁT: Y2-ben megvan ugyanaz a tulajdonság, mint Y-ban, csak egy kicsit több. Remélem, jól oldottam meg eme kétismeretlenes egyenletet.
Megjegyzés: ha itt pusztán barátságról van szó, miért van ez így túllihegve? Nekem is vannak gimis barátaim, akikkel keveset találkozok, és főiskolások, akikkel nap mint nap, mégse kezdek bele, hogy, "Jóska, én már Pistát jobban szeretem, mert Pistával minden nap találkozhatok, meg Pista jobban szereti a jazz-t mint te, mert 2-vel több Frank Sinatra CD-je van, mint neked, úgyhogy rohadjál meg :O". Bocsánat, nem akartam senit megsérteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!