Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bántanak mert nem...

Miért bántanak mert nem akarok megházasodni?

Figyelt kérdés
Én nem ítélem el azokat akik megházasodnak, miért nem lehet elfogadni azt, h én nem akarok? Én hülyeségnek tartom, felesleges pénzkidobás, és valljuk be 10 házasságból 6nak válás a vége, ami megint csak herce hurca, meg alapból én nem akarom lekötni magam senki mellett. 20 éves lány vagyok, de mamámék már állandóan kérdezik mikor megyek már férjhez, és ezt kb 16 éves korom óta kérdezik, kezd nagyon idegesíteni, mondtam nekik akkor sem mennék ha megtalálnám életem szerelmét, és ekkor azt mondják buta vagyok. Voltam szerelmes, nem lehet azt mondani, h majd ha jön egy fiú akkor meggondolod magad, mint ahogy szokták ezt mondani nekem. Miért kell férj ahhoz h embernek, h nőnek nézzenek?
2011. júl. 5. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok vele én is! A szerelem egy idő után elmúlik... Ha ennek ellenére képes 2 ember kitartani egymás mellett, aki minek papír? Ha meg inkább különválnak, akkor jobb, h nem házasodtak össze...

20/L

2011. júl. 6. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!