Munkatárssal összejönni?
Nagyon vonzó,mind emberileg mind egyébként,tetszem is neki eléggé,csak rajtam múlik.
Megéri?
Működhet?
Egy légtérben dolgozunk,rengeteget emailezünk melódőben(nem zavarja a munkát,el van végezve),néha eljárunk ide-oda.
És ha össze is jövünk,onnantól?Munkahelyen illik megmondani vagy titikolva? Vagy hogy?
Én simán összejönnék munkatárssal. Szerintem simán működhet.
Én is egy munkahelyi kapcsolatból fogant gyerek voltam. :)
A nővérem még évekkel ezelőtt így ismerkedett meg egy kollégájával, akivel elég hosszú és tartós párkapcsolatban éltek. Én azt mondom, hogy megéri, ha csak a nővéremék példáját nézem, akkor is. (Bár a férfi nem volt egy „mintaélettárs”, de ez független volt attól, hogy egy helyen dolgoztak.) Szerintem simán működhet, nem kell az irigy munkatársakkal, főnökökkel foglalkozni.
Azt nem tudom, hogy hogy illik, de ők nem titkolták el egy pillanatig sem, hogy szeretik egymást.
A szakítás oka az volt, hogy a férfi nem bírt magával, össze-vissza bulizott, megcsalta a nővéremet, és betelt a pohár... Azóta a tesóm megtalálta a számára igazit, bár nem egy a munkahelyük, de nagyon jól megvannak. Az előző férfi, akivel kapcsolatban volt, azóta sem találja a helyét az életben, 1-2 hónapos kapcsolatai vannak lassan 40 éves létére. Bánhatja, hogy nem becsülte meg kellően a nővéremet, mert azóta is azt emlegeti, hogy mennyire bánja, hogy úgy viselkedett, ahogy...
Ma együtt jöttünk el melóból,kapun túl már kézenfogva,sétálgattunk,beültünk x helyre...kb 15 munkatárssal futottunk össze,néztek nagyokat :) :)
Egyébként sem akartuk titkolni,de hogy ilyen hamar mindenki tudni fog róla,nem gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!