Munkatárssal összejönni?
Nagyon vonzó,mind emberileg mind egyébként,tetszem is neki eléggé,csak rajtam múlik.
Megéri?
Működhet?
Egy légtérben dolgozunk,rengeteget emailezünk melódőben(nem zavarja a munkát,el van végezve),néha eljárunk ide-oda.
És ha össze is jövünk,onnantól?Munkahelyen illik megmondani vagy titikolva? Vagy hogy?
Mi együtt vagyunk egy éve, most költözünk össze:-) Nálunk is necces volt, de ő és a főnökünk megbeszélték, a munkahelyen ugye ne látszódjon, ne másra koncentráljunk, stb. Soha, semmi konfliktus nem volt, nem keveredtünk cikis helyzetbe. Az elején mégis fura volt, főleg, ahogy kiderül egyesek számára Ű(nem hirdettük, de hát együtt, egy helyre mentünk nyaralni...leesett nekik), most már semmi extra.
Nagyon figyelünk arra, hogy bent csak munkatársak legyünk, nem kérünk egymásnak ki szabit, még a közöset is külön-külön megkérdezzük, én magamtól nem beszélek rólunk, csak ha kérdezi valaki, stb.
Szerintem így nem gáz!
Egy irodában vagyunk a közvetlen főnökkel,eléggé baráti a csapat,cégen belül van több pár,igaz ők házaspárok,vagy több éve együttélők.
Nem nős,nem idősebb,semmi titkolnivalója.
viszont elég pletykás cég,már most is van pletyka,mert láttak minket meló után beülni kávézni.
Ugyanolyan pozícióban vagyunk,kirúgás nem lenne szakitás esetén,kultúrált emberek vagyunk,nem tépnénk meg egymást itt.
Látom sok a pozitív hozzászólás, legyen szerencsétek!
Én pl így veszítettem el mindenemet. A munkahelyemet, a családomat, a barátaimat, és végül a pletykák miatt Őt is:(
15:59: publikus?
Látom vannak jó és rossz történetek is...félek belemenni,bár egyszerűen annyira vonz hogy egy esetleges új melót is megér (melót találok könnyen csak a társaságot sajnálnám akikkel együtt dolgozom)
Amit írtál a cégedről, az alapján én nem félnék...
A lényeg, hogy legyetek diszkrétek, nem minden tartozik a nyilvánosságra.
Szerintem igaz szerelmet pont így lehet találni, amikor úgy alakul ki a szerelem, hogy már ismeritek egymást más okból. Mi is így jöttünk össze a párommal a főiskolán. Pedig ugye elvileg a suli is tabu, akárcsak a munkahely...Mert elég kellemetlen ha mégis szakítás lesz belőle. De egész más így szerelmesnek lenni, mint neten találomra kiszúrni valakit vagy felszedni valakit egy diszkóban, aztán később kiderül hogy elviseljük-e egymást vagy nem. A munkahelyi szerelmeknél előbb van meg a szimpátia, van lehetőség úgy megismerni a másikat, hogy semmi sem kötelez párkapcsolatra. A legtartósabb szerelmek így születnek.
Egy ismerősömet áthelyezték ugyan emiatt más munkakörbe, de ő az a fajta srác, aki nem bír magával ha szép nőt lát, ezerrel udvarol, levakarhatatlan, mindenkinek a lányról beszél, szóval nem túl diszkréten csinálja és a munkája rovására megy. Ha visszafogná magát és megértené, hogy nem kíváncsi mindenki a magánéletére, akkor nem is lenne ebből semmi baja.
Neki mondták azt az áthelyezésnél, hogy házinyúlra nem lövünk.
De én nem értek egyet: hol ismerkedjen az ember, ha nem a munkahelyén? Aki az utcán leszólít valakit, az ezerrel a külsőre megy, nem biztos hogy ez a legmegbízhatóbb férfitípus. És a kevésbé feltűnő nők ássák el magukat? Vagy a kevésbé rámenősek?
Én azt tapasztaltam, hogy igazi nagy szerelmek és tartós kapcsolatok akkor születnek, ha úgy találnak egymásra, hogy eredetileg nem ez volt a cél vagy a kapcsolat lényege.
Együtt vagyunk
Még nem tudnak róla a cégnél,bár még mielőtt összejöttünk,előtte 2 ember is rákérdezett,nem mondtunk rá semmit igazán akkor.
Titkolni nem akarjuk,nem is tudnánk,hisz délután együtt megyünk el,és a napközbeni egymásranézések is félreérthetetlenek (de se érintés,semmi olyan,az munkahelyen kivülre való)
kiváncsi vagyok mit fognak szólni
:-) szorítok nektek. ne is foglalkozzatok a bentiekkel.
Ha túl tudtatok lépni a parán, hogy mi lesz bent, megérdemlitek, hogy boldogok legyetek!!!
Utolsó vagyok. A cégnél mindenki örült nekünk, az igzagtók is nagyon. De nálunk bent amúgyis jó a légkör. Mivel kijárós munkánk van, és nem egyszerre megyünk, nem ülünk mindig bent.
Neked sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!