Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkatárssal összejönni?

Munkatárssal összejönni?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzó,mind emberileg mind egyébként,tetszem is neki eléggé,csak rajtam múlik.

Megéri?

Működhet?

Egy légtérben dolgozunk,rengeteget emailezünk melódőben(nem zavarja a munkát,el van végezve),néha eljárunk ide-oda.

És ha össze is jövünk,onnantól?Munkahelyen illik megmondani vagy titikolva? Vagy hogy?

2011. júl. 5. 15:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne?

Csak az egyensúlyra kell figyelni: a munkahelyen csak kollégák vagytok, otthon pedig egy pár. Ha a munkahelyre nem viszitek be a magánéleteteket (persze elmondani el lehet), illetve a magánéletbe a munkát, akkor semmi gond nem lesz.

2011. júl. 5. 15:32
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés, nem egy embert ismerek, akinek ezen az állása múlt. Általában nem nézik jó szemmel a munkahelyeken. És nem csak amiatt, mert azt feltételezik, hogy nem fogtok rendesen dolgozni, hanem irigységből is nagyon bekavarhatnak kollégák a főnöknél.

Ilyen szempontból jobb titkolni. Viszont ez a titkolózás hosszútávon nagyon megalázó tud lenni. Úgy érzed, nem vállal föl a másik. Idegőrlő egy dolog.

Van rizikója.

Én valószínűleg eleinte titkolnám, aztán megkockáztatnám a felvállalást. De az nem lesz könnyű időszak. Fel kell készülni rá, hogy valakinek az állásába is kerülhet. Persze ha vissza tudjátok fogni magatokat és ezerrel a melóra koncentráltok, akkor egy idő után már valószínű senkit nem fog zavarni.

Én nem szívesen kezdenék munkatárssal, mert szakítás esetén borzasztó kellemetlen. Beleőrülnék a körülöttünk nyüzsgő vetélytársakba is, akiket ha nem látok, egy fokkal nyugodtabb vagyok. Ez a nagy szerelem idején nem számít, de később, hajaj...

2011. júl. 5. 15:32
 3/25 anonim ***** válasza:
24%

Irigylem az irodisták gondtalan életét... el az első gondolatom, bocs. :D

Amúgy ha összejöttök, sztem nem kell mások orrára kötni, nyilván már most pletyóznak, és elég hamar lereagálják a helyzetet. De én előtte biztosra mennék a helyedben, hogy nem nős, ez elég gyakori eset.

2011. júl. 5. 15:33
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
Sok dolgot kell figyelembe venni... először is mindketten függetlenek vagytok-e... mert ha nem, abból igen kellemetlen pletykák indulhatnak el. Ha pedig szabadok vagytok, akkor csak azt kell mérlegelni, hogy ha esetleg később vége lesz a dolognak, hogyan tudtok együtt dolgozni utána? Nálunk ez volt, másfél évig voltunk együtt (ő vezető pozícióban, én titkárnőként). Mondanom sem kell, a szakítás után ki lettem rúgva... nem ő rúgott ki, hanem az ő főnöke, az exem nyugodt munkája érdekében. Szóval erősen gondold át :)
2011. júl. 5. 15:34
 5/25 anonim ***** válasza:
Az én kolléganőm párja kb 100m-re dolgozik(szóval kolléga ő is csak nem egy légtérbe).Ők munkaidőben többször összejárnak egy puszira vagy csak megnézik a másikat, visznek neki kaját stb.,de otthon ritkán vannak együtt.Igaz most már a lány gyereket vár szóval többet vannak együtt otthon,de igaz nem is dolgozik a lány.Nekik bejött,de nem tudom ti milyenek vagytok.Lehet nálatok is jól fog elsűlni, max munkán kívül kevesebbet találkoztok.
2011. júl. 5. 15:35
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Én 10 évvel ezelőtt a munkatársammal akivel egy helyiségben dolgoztam évekig,összejöttem.

Voltak pletykálkodások,voltak rossz indulatú megjegyzések,de nem érdekelt minket.

Ma 10 éve,hogy boldog házasok vagyunk,és bár már nem dolgozunk egy helyen,de a szerelem még mindig ugyanolyan mint az elején..

Soha nem bántam meg,hogy a szívemre hallgattam,és nem másokra..

2011. júl. 5. 15:38
 7/25 anonim ***** válasza:
77%

Mi összejöttünk :D már több mint egy éve együtt vagyunk.A kollégák kezdtek el pletykálni rólunk, teljesen alaptalanul, mert nem is akartunk egymástól semmit, neki volt egy 8 éves kapcsolata, nekem meg pont a hátam közepére se kellett senki.Csak nagyon jól el tudtunk beszélgetni bármiről a munkahelyünkön mással egyikünk se beszélt, túl sok időt töltöttünk együtt, együtt kajáltunk, stb.Aztán mivel a hülye pletykáknak úgy sem tudtunk gátat szabni csak azért is elkezdtük heccelni őket.Túl jól sikerült, és közben kiderült, hogy már régen nem jó a kapcsolata, csak a megszokás tartja össze őket, meg az anyagiak.

Most itt tartunk, több mint egy éve, és tök jól elvagyunk :)))

24L

2011. júl. 5. 15:39
 8/25 anonim ***** válasza:
Nálunk mondjuk elég nagy a cég 700-800fő, de rengeteg pár is van. Senkit nem zavar, a pletykák persze mindig mennek, de azzal meg nem kell foglalkozni:)
2011. júl. 5. 15:39
 9/25 anonim ***** válasza:
Jaa, és igen voltak pletykák, amiket mindenki tudott, csak mi nem, hiába kérdeztünk meg bennfenteseket, ők se merték elmondani, pedig már teljesen poénre vettük az egészet.Direkt hecceltük őket, és ha láttátok volna azokat a fejeket, meg a reakciókat, hogy az emberi hülyeség milyen szinteket tud elérni...Majd kiesett a szemük, mikor valami "olyat" láttak meg (mai megjegyzem nem is történt meg) és szaladtak a másikhoz elmondani, komolyan mondom az óvoda magasabb szintű.
2011. júl. 5. 15:43
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
Mi is egy helyen dolgoztunk,működött.Nem titkoltuk a kapcsolatunkat,a munkánkat elvégeztük mindketten.10 éve házasok vagyunk.
2011. júl. 5. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!