Munkatárssal összejönni?
Nagyon vonzó,mind emberileg mind egyébként,tetszem is neki eléggé,csak rajtam múlik.
Megéri?
Működhet?
Egy légtérben dolgozunk,rengeteget emailezünk melódőben(nem zavarja a munkát,el van végezve),néha eljárunk ide-oda.
És ha össze is jövünk,onnantól?Munkahelyen illik megmondani vagy titikolva? Vagy hogy?
Miért ne?
Csak az egyensúlyra kell figyelni: a munkahelyen csak kollégák vagytok, otthon pedig egy pár. Ha a munkahelyre nem viszitek be a magánéleteteket (persze elmondani el lehet), illetve a magánéletbe a munkát, akkor semmi gond nem lesz.
Nehéz kérdés, nem egy embert ismerek, akinek ezen az állása múlt. Általában nem nézik jó szemmel a munkahelyeken. És nem csak amiatt, mert azt feltételezik, hogy nem fogtok rendesen dolgozni, hanem irigységből is nagyon bekavarhatnak kollégák a főnöknél.
Ilyen szempontból jobb titkolni. Viszont ez a titkolózás hosszútávon nagyon megalázó tud lenni. Úgy érzed, nem vállal föl a másik. Idegőrlő egy dolog.
Van rizikója.
Én valószínűleg eleinte titkolnám, aztán megkockáztatnám a felvállalást. De az nem lesz könnyű időszak. Fel kell készülni rá, hogy valakinek az állásába is kerülhet. Persze ha vissza tudjátok fogni magatokat és ezerrel a melóra koncentráltok, akkor egy idő után már valószínű senkit nem fog zavarni.
Én nem szívesen kezdenék munkatárssal, mert szakítás esetén borzasztó kellemetlen. Beleőrülnék a körülöttünk nyüzsgő vetélytársakba is, akiket ha nem látok, egy fokkal nyugodtabb vagyok. Ez a nagy szerelem idején nem számít, de később, hajaj...
Irigylem az irodisták gondtalan életét... el az első gondolatom, bocs. :D
Amúgy ha összejöttök, sztem nem kell mások orrára kötni, nyilván már most pletyóznak, és elég hamar lereagálják a helyzetet. De én előtte biztosra mennék a helyedben, hogy nem nős, ez elég gyakori eset.
Én 10 évvel ezelőtt a munkatársammal akivel egy helyiségben dolgoztam évekig,összejöttem.
Voltak pletykálkodások,voltak rossz indulatú megjegyzések,de nem érdekelt minket.
Ma 10 éve,hogy boldog házasok vagyunk,és bár már nem dolgozunk egy helyen,de a szerelem még mindig ugyanolyan mint az elején..
Soha nem bántam meg,hogy a szívemre hallgattam,és nem másokra..
Mi összejöttünk :D már több mint egy éve együtt vagyunk.A kollégák kezdtek el pletykálni rólunk, teljesen alaptalanul, mert nem is akartunk egymástól semmit, neki volt egy 8 éves kapcsolata, nekem meg pont a hátam közepére se kellett senki.Csak nagyon jól el tudtunk beszélgetni bármiről a munkahelyünkön mással egyikünk se beszélt, túl sok időt töltöttünk együtt, együtt kajáltunk, stb.Aztán mivel a hülye pletykáknak úgy sem tudtunk gátat szabni csak azért is elkezdtük heccelni őket.Túl jól sikerült, és közben kiderült, hogy már régen nem jó a kapcsolata, csak a megszokás tartja össze őket, meg az anyagiak.
Most itt tartunk, több mint egy éve, és tök jól elvagyunk :)))
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!