Mennyi esélyem van megismerni esetleg összejönni vele?
Figyelt kérdés
tudom ezt így nem lehet megmondani, de szerintetek mennyi az esélye hogy sikerül megismernem egy személyt akivel nincs közös pont csak szoktam látni az utcán?
hogyan kezdenéd az ismerkedést?
2011. júl. 22. 16:13
1/11 anonim válasza:
Frappáns szöveggel leszólítanám, aztán a többi jön magától. Az esély meg attól függ, hogy foglalt-e, ha nem, akkor mennyire jössz be neki.
2/11 anonim válasza:
Soha nem is váltottál vele egy szót sem?
3/11 A kérdező kommentje:
Soha. ja én vagyok a LÁNY
2011. júl. 22. 16:19
4/11 anonim válasza:
Tegnapi hasonlo kerdesre, sok valasz erkezett. VAgy talan Te kerdezted?
5/11 A kérdező kommentje:
nem. de majd rákeresek akkor
2011. júl. 22. 16:20
6/11 A kérdező kommentje:
azért ha van vkinek ötlete írhat :)
2011. júl. 22. 16:24
7/11 anonim válasza:
Ősrégi dolog, de véletlenül öntsd ki a táskád tartalmát, segít összeszedni, ha bejössz neki úgyis lesz valami.
8/11 anonim válasza:
nem kell odamenned hozzá, elég ha teremtesz rá alkalmat, hogy ő mennyen oda hozzád. szerintem ez a táskakiöntés, elejtés, megbotlás stb... simán működhet. magamból indulok ki. ha egy szimpatikus leányzó elejtene valamit előttem minden bizonnyal utána mennék és visszaadnám. hajrá! :D
9/11 anonim válasza:
Nah hat en szerintem van esely :)..ha osszefutsz vele valahol akkor koszonj neki es ugy tobbszor s aztan valakitol kerd el a MSN cimet es akkor indulhat a locsifocsi :)
10/11 A kérdező kommentje:
msn címét nem tudom elkérni senkitől, meg ilyen idősen már nem igazán használok msn-t meg ő sem , de köszi :)
2011. júl. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!