Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerni-->összejönni vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerni-->összejönni vele, de hogy (sürgős)?

Figyelt kérdés
Na hát kezdem a legelején. 2. évfolyamos fősulis vagyok, és most kezd a suli. Van egy lány aki sacc per kábé lassan féléve tetszik nekem, de mostanra addig fajult a dolog, hogy csak rá tudok gondolni. Vele szeretnék összejönni. DE itt jönnek a problémák először is (azért írtam a megismerkednit is) nem hiszem, hogy többet tud rólam, annál, mint hogy létezem. Aztán én nem vagyok egy Casanova... Önbizalom szintjén is háát eddig nem volt túl sok dolog ami nüvelte volna. (értsd nem volt még barátnőm... lehet ciki, de ez van) Amit még kihagytam, ennek a lánynak van egy barátnője, akit én ismerek, tőle megtudtam, hogy nincs barátja... Magamról csak annyit, hogy szerintem nem vagyok egy rémség, legalábbis ismerőseim szerint nem, egyik lány ismerősöm meg meg is mondta szerinte egy 7-es vagyok a 10es skálán. Másik , a beszélőkém ha beindul, akkor tudok beszélni, viszont ha nem akkor lassan megy a dolog.
2010. febr. 6. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
te soha az életben nem leszel 7es ha még nem volt barátnőd.
2010. febr. 6. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Dumálni tudsz, nem vagy ronda. Akkor oda kell menned hozzá, megkérdezni valamit, akár valami tök sablonos dolgot, dumálni, bármi, ellősz néha egy-két poént, csak hogy észrevegye, hogy létezel. Ezt eljátszod párszor, utána pedig elhívhatod valahova, vérmérséklettől függően bulizni/teázni-kávézni.

De szerintem ezt te is tudod.

2010. febr. 6. 19:33
 3/4 anonim válasza:
menj oda hozzá és mondd neki: szia drágám,oly kimerültnek tűnsz...rádughatlak a töltőmre?
2010. febr. 6. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van közös ismerősötök akkor rajta keresztül is tudakolózhatsz,ha jóba vagy azzal a csajjal.Esetleg ha látod kettőjüket valahol menj oda a csajhoz akot ismersz és akkor valahogy mutatkozz be közbe annak a lánynak. (vagy kérd meg a csajt hogy mutasson be neki ha odamész) Mondjuk a lányoknak elég nagy a szája ugyhogy valüszinű elcsacsogná neki hogy bejön neked. Whá nemtudom,na akkor előről.

Az önbizalomhiány alapvetően nem baj, (én speciel nem birom azokat a fiukat akiknek akkora egoja van hogy 2 méterrel a föld felett jár saját magától) Viszont ha félénk is vagy akkor ugy bonyolultabb. De... na hogymondjam egy főiskolára jártok,néha biztos összefutsz vele itt-ott,mondjuk nyisd ki előtte az ajtót,engedd magad elé,ha leejt valamit vedd fel,meg ilyen apróbb kis gesztusok aztán majd mikor már összebarátkoztok akkor utána egyszerűbb lesz.Mondjuk nemtudom hogymennek egy fősulin a dolgok,de ...remélem azért tudtam segíteni, (oké valószinű nem,bocsi )

de azért remélem összejön valahogy:)

az elsőnek meg ne higyj attól temég 10es is lehetsz h nem volt csajod, nem dől össze a világ ettől.

16/L

2010. febr. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!