Miért lesznek k*rvák a mai fiatal lányokból?
Ha már ennyire általánositani szeretnél,akkor nyilván azért vannak egyre többen mert a fiatal fiúknak ez kell.
Én 21 éves vagyok,aláirom,hogy változnak a lányok,de a férfiakról miért nem esik soha szó? Vagy nekik tán jót tesz,hogy női ruhákban járkálnak,sminkelik magukat,pirszingek lógnak a fejükből,festik a hajukat?:.
Nem teljesen értem, hogy milyen értelemben kérdezed ezt?!
Ha a szó szerinti, akkor azért, mert papírok nélkül képesek annyit keresni egy éjjel, mint más egy hónap alatt. Vagy vegyünk egy call girl-t, ők ennek a krémje. Ők egyetemre járnak és több nyelven beszélnek is, viszont hajlandóak több száz ezer ft.-ért bevállalni ilyen néhány napos cselekményt egy külföldi fószerrel. Sőt én ismerek olyat is aki férjezett és gyermeke is van, de nem hajlandó megválni ettől a több, mint fél millás plusz bevételtől havonta. Ráadásul a legjobb éttermekben eszik, hotelekben alszik, helyekre repül. stb..
Ha a másik értelemben vett "k*rvákról" érdeklődsz akkor pedig azokról az a véleményem, hogy őket a társadalom alakította így. A környezetük által váltak olyanná amilyennél. Ezért van az, hogy vannak gimik ahol az általánosságban csak 1-2 ilyen lány található és vannak olyanok is ahol az összes 1-2 kivételével ilyen. Meg lehet figyelni, hogy hol fekszik az iskola és milyen emberek járnak oda illetve milyenek kerülnek ki onnan.
Vagy a másik amikor a saját szülei miatt válik ilyenné a csemete. Az apa soha sincs otthon, anya nem foglalkozik annyit a lányával, így nagyszülők, bejárónők stb.-kkel szocializálódik ill. tölti otthon a szabad idejét ami komoly személyiség zavarokat fog előidézni.
Aztán vannak az elvált szülők gyermekei is.
Miért kell általánosítani?
Amúgy meg ahogy az utolsó is írta, erre van igény, hogy minél menőbb, divatosabb, kihívóbb öltözékben legyenek, a férfiak nem rejtik véka alá, amit gondolnak, a lányok nagy része könnyen kapható.
Jelenleg nagyobb a szexuális kisértés, mint régen, hisz ha belegondoltok régen még az is nagy szó volt, ha valaki bokát/vállat "villantott", most meg már a bugyin se lepődünk meg.
Sok múlik a szülőkön, az iskolán, de annál több a baráti körön.
Mellesleg 14 éves vagyok, de kifejezetten utálom az ilyen lányokat. Én inkább visszafogottabban öltözködök, az más dolog, hogy van barátom, de én nem verem nagy dobra :)
Aztán vannak az elvált szülők gyermekei is.
Én is az vagyok,mégse másztam 14 évesen foglalt pasikra,egyáltalán 14 évesen nem pasikon járt az eszem.
"Meg egyszerűen már a férfiak el tunyultak, nem szeretnek küzdeni a lányokért, így minél könnyebben adja magát valaki, annál több esélye van!"
egyetértek amit a 12.34 írt. viszont elsősorban nem a szülők tehetnek erről, inkább a társaságtól, egymástól tanulják. Az emberek kamaszkorban mindig is szerettek volna felnőttesek, menők lenni, de a mostani világ eléggé értékét vesztett, és emiatt így nyilvánul meg a mostani fiatalokon ez a "felnőttes szeretnék lenni" viselkedés. lehet h nem ez a legjobb kifejezés, de kb így gondolom.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:04
Ha annyira unod akkor miért folytál bele???
Nyugodtan tovább kattinthatsz, senki nem követeli, hogy írogass ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!