Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesznek k*rvák a mai...

Miért lesznek k*rvák a mai fiatal lányokból?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 12:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már olyan fiatal,csak minap ledöbentem,mert egy 15 éves egy szórakozóhelyen,felkínálta magát a férjemnek,aki persze elküldte őt anyukájához barbizni.De engem ledöbbentett,hogy 14-15,16 17, éves kislányokat mi visz rá ilyenre,hova süllyedünk még,néhány év múlva óvodások fognak dizsibe pasizni?ÁÁÁÁ.Ledöbbentem.
2011. júl. 5. 12:40
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
12:37! A szülők úgy nevelik, vagy nem nevelik erre, hogy nem foglalkoznak eleget a gyerekkel, így kurvul el. Ha valakivel foglalkoznak eleget a szülők, helyén tudja kezelni ezt a "divatot".
2011. júl. 5. 12:41
 13/25 emolány ***** válasza:
85%
Ez a divat és az emberek követik a divatot. Ha egy lány nem olyan a barátnői tuti olyanok és majd azok beleviszik a dologba.
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ennyire általánositani szeretnél,akkor nyilván azért vannak egyre többen mert a fiatal fiúknak ez kell.

Én 21 éves vagyok,aláirom,hogy változnak a lányok,de a férfiakról miért nem esik soha szó? Vagy nekik tán jót tesz,hogy női ruhákban járkálnak,sminkelik magukat,pirszingek lógnak a fejükből,festik a hajukat?:.

15/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem teljesen értem, hogy milyen értelemben kérdezed ezt?!

Ha a szó szerinti, akkor azért, mert papírok nélkül képesek annyit keresni egy éjjel, mint más egy hónap alatt. Vagy vegyünk egy call girl-t, ők ennek a krémje. Ők egyetemre járnak és több nyelven beszélnek is, viszont hajlandóak több száz ezer ft.-ért bevállalni ilyen néhány napos cselekményt egy külföldi fószerrel. Sőt én ismerek olyat is aki férjezett és gyermeke is van, de nem hajlandó megválni ettől a több, mint fél millás plusz bevételtől havonta. Ráadásul a legjobb éttermekben eszik, hotelekben alszik, helyekre repül. stb..

Ha a másik értelemben vett "k*rvákról" érdeklődsz akkor pedig azokról az a véleményem, hogy őket a társadalom alakította így. A környezetük által váltak olyanná amilyennél. Ezért van az, hogy vannak gimik ahol az általánosságban csak 1-2 ilyen lány található és vannak olyanok is ahol az összes 1-2 kivételével ilyen. Meg lehet figyelni, hogy hol fekszik az iskola és milyen emberek járnak oda illetve milyenek kerülnek ki onnan.

Vagy a másik amikor a saját szülei miatt válik ilyenné a csemete. Az apa soha sincs otthon, anya nem foglalkozik annyit a lányával, így nagyszülők, bejárónők stb.-kkel szocializálódik ill. tölti otthon a szabad idejét ami komoly személyiség zavarokat fog előidézni.

Aztán vannak az elvált szülők gyermekei is.

2011. júl. 5. 12:44
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

Miért kell általánosítani?

Amúgy meg ahogy az utolsó is írta, erre van igény, hogy minél menőbb, divatosabb, kihívóbb öltözékben legyenek, a férfiak nem rejtik véka alá, amit gondolnak, a lányok nagy része könnyen kapható.

Jelenleg nagyobb a szexuális kisértés, mint régen, hisz ha belegondoltok régen még az is nagy szó volt, ha valaki bokát/vállat "villantott", most meg már a bugyin se lepődünk meg.

Sok múlik a szülőkön, az iskolán, de annál több a baráti körön.

Mellesleg 14 éves vagyok, de kifejezetten utálom az ilyen lányokat. Én inkább visszafogottabban öltözködök, az más dolog, hogy van barátom, de én nem verem nagy dobra :)

2011. júl. 5. 12:45
 17/25 A kérdező kommentje:

Aztán vannak az elvált szülők gyermekei is.

Én is az vagyok,mégse másztam 14 évesen foglalt pasikra,egyáltalán 14 évesen nem pasikon járt az eszem.

2011. júl. 5. 12:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Meg egyszerűen már a férfiak el tunyultak, nem szeretnek küzdeni a lányokért, így minél könnyebben adja magát valaki, annál több esélye van!"

egyetértek amit a 12.34 írt. viszont elsősorban nem a szülők tehetnek erről, inkább a társaságtól, egymástól tanulják. Az emberek kamaszkorban mindig is szerettek volna felnőttesek, menők lenni, de a mostani világ eléggé értékét vesztett, és emiatt így nyilvánul meg a mostani fiatalokon ez a "felnőttes szeretnék lenni" viselkedés. lehet h nem ez a legjobb kifejezés, de kb így gondolom.

2011. júl. 5. 12:51
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
első vagyok! És nem, nem vagyok fiatal lány, de unom már, h mindenhol erről folyik a vita, miközben mindenki tudja rá a választ
2011. júl. 5. 13:04
 20/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:04

Ha annyira unod akkor miért folytál bele???

Nyugodtan tovább kattinthatsz, senki nem követeli, hogy írogass ide...

2011. júl. 5. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!