Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan nagymamáról, aki használt, agyonkoptatott fülbevalót ajándékoz az unokájának keresztelőre?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 07:09
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

A CSALÁDI ÖRÖKSÉGET azt el szokták mondani jobb helyeken, hogy ez és az x y rokoné volt, de ez nem az!!!!!!!

Hanem vmelyik gyerekéről maradt le, vagy lopta.Kitelik tőle, volt már rá példa, hogy a munkahelyén lopott ékszert.

2011. júl. 4. 07:27
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

Értékelhetnéd őket nyugodtan,hisz Te vagy a hibás,mert hiányos információt adtál meg.

Mért érdekel mit mondunk,tahó dolog volt.Ettől jobb neked?

Tedd túl rajta magad,majd Te megadod a gyermeknek ami szükséges.

2011. júl. 4. 07:28
 13/30 anonim válasza:
95%

Tényleg azt mondta újonnan van?De durva.

Anyósom 2.Állandóan használt cuccokat hoz.Még koszosak is.Pedig nekik is jó pár milla van számlán, és több a nyugdíjuk, mint a férjem keresete.Sokkal!

Legaláb tisztította volna meg, ha már ennyire anyagias az anyósod.

2011. júl. 4. 07:30
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit úgy jön le gyűlölöd ezt a nagyit. És nyugodtan lepontozhatsz, de teljesen ez jön le.
2011. júl. 4. 07:31
 15/30 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező!

Ne a válaszolókra légy dühös, csak saját magadat okolhatod, mivel nem adtál elegendő információt a kérdés feltevésekor.

A mai világban nagyon kevés nagyi van, aki megengedheti magának, hogy újonnan vegyen ékszert. Nem írtad, hogy a te nagyid is ilyen anyagi helyzetben van!

2011. júl. 4. 07:36
 16/30 anonim ***** válasza:
11%
Képet!:-P
2011. júl. 4. 07:36
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
Kár, hogy valamennyi kommented a válaszokra egyre jobban fröcsög a gyűlölettől. Úgy tűnik, klasszikus anyós-meny viszonyról lehet szó köztetek, én azért meghallgatnám a bőre alatt is pénzes, lopós nagyit is.... Vajon a fia mit szól ahhoz, hogy az itteni közösségtől vársz "gyógyírt"? Mert ugyan egy szóval sem írod, mégis miért gondolja az ember, hogy nem a saját anyukádról beszélsz...?
2011. júl. 4. 07:41
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

Én két nagy büdös pofont adnék neked, nem használt ékszert. Haszonleső kis senkiházi...

Ha ennyire utálod ne fogadj el tőle semmit!

Előtte mosolyogsz itt meg habzó szájjal osztod, mi?

Szánalmas vagy és undorító. Gratulálok.

2011. júl. 4. 07:46
 19/30 anonim válasza:
91%

En ilyenekbol nem csinalok problemat. Megkoszonom, mivel ajandek, es ugy illik. Ha nem tetszik, akkor is, max. elteszem a szekreny legmelyere.

A fulbevalo meg olyan ajandek, amit barmikor ujra lehet hasznalni. Anyum anno osszegyujtogette azokat az aranyakat, ami nem szepek, vagy nem hasznalt, es csinaltotott belole nekem egy nagyon szep egyedi fulbevalot.

Nekem is van par aranyam, amit anyumtol, ferjem nagyijatol es az anyosomtol kaptam, de nem tetszik, mert eleve nem szeretem a sarga aranyat. Ezeket csak mint kedves emlekeket orizgetem az ekszeres ladikomban.

2011. júl. 4. 07:47
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

Én se csinálnék belőle problémát. Ajándék, tehát szépen megköszönném, még akár lehet meg is dicsérném. Tovább megyek, ne adja Isten (ha valóban anyósról van szó) a férjem és az ő iránti tiszteletből néha még bele is raknám a gyerkőc fülébe, hogy lássák, hogy használjuk. Vagy eltenném a gyereknek. Egyszer valóban szép emlék lehet belőle. Nem utolsó sorban egy másikat is tudsz belőle csináltatni.

Soha nem értettem azokat az embereket, akik hangoztatják, hogy jajj de jól állnak anyósék, megtehetnék, hogy segítsenek. A te esetedben, hogy mennyi pénzük van, újat is vehetnének a gyereknek. Hát nem tudom valójában van-e közöd, ahhoz, hogy mennyi pénzük van és ha valóban sok van, akkor mire költik.

A másik (bár erről a kommentjeid nem szólnak, csak sejtetik), ha egyszer anyós vagy nagymama leszek, a menyem és az unokáim is azt fogják visszakapni, amit én kapok.

2011. júl. 4. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!