Nincs pénzünk de a cigaretta akkor is a lényeg?!
válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:37
Én is így vagyok vele:xD-és a mai napot úgy kezdtem és úgy is fejezem be,hogy nincs kávé,és sajnos holnap sem lesz...majd délelőtt veszek<3
sokat számít, mennyit szívnak el naponta.
én régen napi fél dobozzal, aztán ezt lecsökkentettem napi 2-3 szálra.
de még ígyis sok pénzt visz el.
emellett kávéfüggő is vagyok, napi 1 csésze kell.
az viszont felháborító, hogy valaki inkább cigit vesz, mint kenyeret. én v.hogy lemondanék róla, ha a gyerekem látná kárát.
azt meg szintén utálom, ha v.ki kisbaba, meg gyerek mellett cigizik. ki lehet menni az erkélyre, ablakhoz, udvarba...
én ha kisgyerekes anyukát látok az utcán, és cigizek éppen, arrébb megyek. mert lehet, hogy most dohányos vok, de emlékszem még rá, gyerekként hogy utáltam, ha az orrom alá fújták a füstöt.
Itt is ez a gond...
A párommal mindketten dohányoztunk, elég rendesen, januárban leszoktam, februárban terhes lettem, azóta kifejezetten ZAVAR a füst, azon felül, hogy drága.
Én is mindig azt hallgatom, hogy ő függő, nem is tudja lerakni, mert 30 éve dohányzik, stb, kamu dumák tömkelege.
Nálam, ami bejött, egy időben én is ugyanúgy elkértem a férjemtől a "cigipénzemet" és szépen összegyűjtögettem, abból lettek babaruhák, vacsorázgatások, ilyesmik :)
Azóta ő is 2-3 napra leoszt egy doboz cigit, míg korábban naponta több dobozzal elszívott.
Hát napi fél doboz biztos elmegy! Több nem!
És nem úgy van vele baj mint szűlő, mert nagyon szeret és én is Őt! :-)Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!