Mit tegyek, anyósom durva dolgokat mondogat a férjemnek? Lényeg lent
Anyóssal élünk. Reggel ülök a wcn, mikor anyós kimegy a konyhába a férjemhez (panellakás, egy fal), és számomra eléggé felháborító dolgokat mondott.:
Jól meg vagytok? Téged nem undorít a Lilla(én) hasa? (4,5kgos gyerek után striák+ császár)
Tudod, szerintem hülyeség egy ember mellett maradni. Oké hogy szerelem, meg minden, de a testiség meg az ösztönök, blabla.
És hogy nem szólna nekem, ha másik csajt vinne haza 1X-2X.
A férjem ügyesen hárított, én meg a budiba köpni-nyelni nem tudtam ezen az aljasságon.
Szerintetek mi a ....ért csinálja ezt? Nagyon ki vagyok akadva.
anyós 43, a férjem 22, és van még egy 25 éves fia, aki messzebb lakik. Apósomék elváltak anyósom hasonló indíttatásából.
Én 20 vagyok.
férjed tudta hogy a klotyón ülsz? szerintem először ezt vele kéne megbeszélned. mondd meg neki, hogy mindent hallottál... én amúgy tuti az anyóshoz is hozzávágnám, hogy mekkora egy undoritó féreg, hogy ilyeneket mondd. nem tudom te milyen vagy ilyen téren, de én biztos leüvölteném a fejét, hogy mit képzel.
a legjobb megoldás szerintem az lenne, ha külön költöznétek tőle.. ritka esetben jó az ilyen együtt lakás.
Férjedel beszélj elöször.
Anyósra ráijeszteni? hááááááááát
Talán nem rossz ötlet, hacsak nem az Ő lakásában laksz
Férjem úgy tudta fürdöm, de a természet a vécébe hívott. Amúgy első szuszra én is ki akartam rontani a budiból, csak izületi gyulladás van a csípőmben, és nem tudtam felugrani. Mikor anyós bement a szobába megcsörgettem a telefonját és akkor megkeresett és felsegített. Akkor már bőgtem, hogy ilyen roncs vagyok, jobban is tenné ha más csajjal lenne.
Erre megkérdezte, hallottam-e. Mondtam, hogy igen. bevitt a szobába és lefektetett, sőt a babót is etette. (Tápszeres, mert gyógyszerezem magam) Már kacsintgattam az antidepi felé, de már leálltam róla.
úSajnos a különköltözés nem megy, mert a férjem minimálbéren van.
Jézusom! Hogy mekkora egy szemétláda az anyósod!!! Még falazna is a fiának, ha félrekufircolna, ahelyett, hogy örülne a boldog házasságának?!
Nem volt ribi fiatalabb korában?
Mindenesetre a férjeddel beszéld meg, utána elő lehet venni az anyóst. Csodálom, hogy nem tépted meg akkor, frissiben. Nem elég, hogy a házasságot, a hűséget semmibe veszi, de még jól meg is aláz?!
UNDORÍTÓ PERSZÓNA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!