Mit tegyek, anyósom durva dolgokat mondogat a férjemnek? Lényeg lent
Anyóssal élünk. Reggel ülök a wcn, mikor anyós kimegy a konyhába a férjemhez (panellakás, egy fal), és számomra eléggé felháborító dolgokat mondott.:
Jól meg vagytok? Téged nem undorít a Lilla(én) hasa? (4,5kgos gyerek után striák+ császár)
Tudod, szerintem hülyeség egy ember mellett maradni. Oké hogy szerelem, meg minden, de a testiség meg az ösztönök, blabla.
És hogy nem szólna nekem, ha másik csajt vinne haza 1X-2X.
A férjem ügyesen hárított, én meg a budiba köpni-nyelni nem tudtam ezen az aljasságon.
Szerintetek mi a ....ért csinálja ezt? Nagyon ki vagyok akadva.
Meg is védett! Azért is húzott be az anyja a szobába.
De úgy érzem nekem kell valamit tennem. Lehetőség szerint ne olyan ötletet mondjatok amiben van tompa vagy éles tárgy, kötél, vagy elektromos áram. Ezeket már kizártam.
lehet, h az anyósodat az bántja, hogy a fia ilyen hirtelen lett apa, és hogy még nem élte ki magát, hanem lehorgonyzott nálad.
mondjuk egy ilyen anyóssal élni tényleg nem leányálom, viszont ha sejtetted, hogy rosszindulatú, akkor miért költöztetek hozzá?
lehet, hogy a gyerekvállalást is korainak tartja a részedről...
Ha az anyós lakásában laktok, akkor nem nagyon ugrálhatsz. Ha nagyon kiakadsz, és elküldöd a náthásba, akkor esetleg azt is mondhatja, hogy ez az ő lakása, és itt az van , amit ő akar. Tudat alatt betolakodónak érez, ezért furmánykodik ellened.
Nincs mese, el kell költöznötök, mert ennek családi háború lesz a vége. A férjednek se lehet könnyű, hiszen az általa legjobban szeretett két nő között kellene igazságot tennie. Hát most melyik ujját harapja meg?
Ha ennyire nincs pénzetek lakásra, nem lehetne az anyóspajtást elküldeni valahogy? Tudom hajmeresztőnek hangzik, de esetleg.....
3 dolgot tehetsz:
1 elköltöztök.
2 röhögsz rajta ha hallod hogy mond valamit a dögje! Mindegy hol vagy,csak hangosan röhögj!
3 nagyokat nyelsz minden ilyen ocsmánykodásánál.
soha ne sajnáld magad,a férjed előtt meg pláne ne! Lefogadom,nem azért szeretett beléd,mert sajnáltad magad!
A legjobb megoldás az lenne,ha el tudnátok költözni onnan! Én a párom nagyanyjával éltem egy fedél alatt,undorító dolgokat csinált,szította a tüzet a párom és köztem- most albérletben van,mi meg a párom házában.
Sok sikert!
Hát én szerintem hülyét is kapnék ha a minimálbérért dolgozó 22 éves taknyos orrú fiam odaköltöztetne a házamba egy 20 éves szintén taknyos orrú munkanélküli lányt, és odaszülnének még egy gyereket is a nagy nulla anyagi háttérbe. Szemétség amit az anyós csinált, szégyellhetné magát hogy ilyenekre bíztatja a fiát, inkább tisztességre nevelhetné. Na meg még nagyon sok mindenre kellett volna nevelnie, akkor talán nem vállalt volna gyereket a nyomorba...20 évesen, normális munka nélkül, a nagy semmibe házasság meg gyerek...ti se vagytok egészen normálisak...
23/N
Ez a sztori nagyon durva, de
az Ő lakásában laktok
Szinte Ő tart el benneteket
Nem kéne így viselkednie de csak két választásotok van
vagy elmenetek/elköltöztök vagy eltűrőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!