Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, anyósom durva...

Mit tegyek, anyósom durva dolgokat mondogat a férjemnek? Lényeg lent

Figyelt kérdés

Anyóssal élünk. Reggel ülök a wcn, mikor anyós kimegy a konyhába a férjemhez (panellakás, egy fal), és számomra eléggé felháborító dolgokat mondott.:

Jól meg vagytok? Téged nem undorít a Lilla(én) hasa? (4,5kgos gyerek után striák+ császár)

Tudod, szerintem hülyeség egy ember mellett maradni. Oké hogy szerelem, meg minden, de a testiség meg az ösztönök, blabla.

És hogy nem szólna nekem, ha másik csajt vinne haza 1X-2X.

A férjem ügyesen hárított, én meg a budiba köpni-nyelni nem tudtam ezen az aljasságon.

Szerintetek mi a ....ért csinálja ezt? Nagyon ki vagyok akadva.

2010. dec. 7. 15:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Rossz válasz a mond meg neki meg kiabáld le a haját a fejéről meg az is csak átmenetileg jó hogy engedd el a füled mellett

Egyetlen megoldás az hogy el kell költözni!

2010. dec. 9. 07:50
 22/28 A kérdező kommentje:

Kedves 02:01es. Azt nem mondhatnám, hogy taknyosorrúak lennénk. A férjemnek egy nekem két szakmám van és érettségim. 16 éves koromtól önellátó vagyok, és mesélhetnék még.

Amúgy sok jelét nem mutatta az ellenszenvnek, csak mióta megvan a lányunk...

2010. dec. 10. 22:30
 23/28 anonim ***** válasza:

Vegyél egy mély levegöt és könyveld el az anyost hü'ének.

A férjed szeret kiáll melleted innentől patoghat amenyit akkar.

Lehet hogy csak most eset le neki hogy a fia már felnött és saját családja van.

2010. dec. 10. 23:16
 24/28 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező! Bocs de kitörölheted a se*ged a két szakmáddal, ha egy fizetésből éltek, és az is minimálbér... Felelőtlenek vagytok, és ebben rejlik a gyerekességetek is! Ha nem lenne az anyósod, mehetnétek gyerekestül az utcára, hisz semmiféle anyagi hátteretek nincs. Hogy fogjátok így felnevelni szegény gyereket??? Mert szeretetből nem él meg senki, hiába fontos dolog... Az érettségi meg minimum, nem pedig az érettség fokmárője...Ha jól értem, a férjednek még ez sincs, gratulálok.

De a kérdésre válaszolva:

Az anyósod iszonyatosan aljas, és erkölcstelen, hogy ilyesmire buzdítja a fiát, De ha előbb gondolkoztatok volna, most nem lennétek ilyen helyzetben. Az a helyzet hogy rá vagytok szorulva erre a nőre, és nem valószínű hogy javulni fog a helyzet addig amíg nem tudod a kicsit bölcsödébe adni, és nem tudsz elmenni dolgozni. Addig nincs más mint tűrni. Megpróbálhatsz vele esetleg beszélni, elmondhatod neki hogy hallottad amit monott, nagyon rosszul esett, és szeretnéd megtudni hogy mi veled a problémája, mert amíg nem tudod, nem is tudsz változtatni rajta, és te nem akarod hogy rossz legyen a kapcsolatotok, hisz ő a gyermeked nyagymamája. Tudom, legszívesebben beolvasnál neki, de lásd be hogy nem teheted...Nagyon meggondolatlanul és korán ugrottatok fejest a családalapításba, nem is értem mit gondoltatok...

Nem akarok egyébként senkit megbántani, csak sajnálom szegény gyereket, hogy ilyen körülmények közé született. Le lehet pontozni.

2010. dec. 10. 23:51
 25/28 anonim ***** válasza:
az én anyósom se kutya,de hát a tied???????nem tudom mit képzel magáról,miét lennél undorító?még ő dumál,mintha nem tudná mivel jár egy terhesség.nem értem miért nem bír békén hagyni,mintha nem lenne elég bajod.legközelebb,ha fúrni akar,jelezd,hogy te is hallod.hátha észreveszi magát.
2010. dec. 11. 15:17
 26/28 anonim ***** válasza:
nehogy már az anyós legyen a szent.épp azzal él vissza,hogy az ő házában laknak.nem értem miért van gyerek felfogásuk.lehet mert még nem vettek egy életre szóló hitelt a nyakukba azért,vagy mert nem 200évesen szülte at első gyerekét?????????
2010. dec. 11. 15:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Bocsi, kedves kérdező!

Az elején, mintha írtad volna, hogy az antidepi felé kacsintottál, de meggondoltad magad. Miért? Mármint miért hagytad abba a szedését? Most már, hogy megvan a baba, és nem is szoptatsz, szedhetnéd.Hidd el, az idő előtti elhagyása nem hőstett, hanem ostobaság.

2010. dec. 11. 17:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne szokj rá a tabletákra mert az anyos bunk', inkább orditsd le a fejét sokkal jobb lesz.
2010. dec. 11. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!