Milyen dolgokkal lehet elevenen tartani a távkapcsolatot?
esetleg még javasolnám a levél írását! tudom, hogy drága külföldre írni, de havonta-2 havonta belefér! Nincs szebb, mint egy kézzel írott levél! Nagyon jól fog neki esni ott a távolban, mikor ránéz, mikor a kezébe veszi a levelet!
Kitartást kívánok az 1 évre! :)
22.04-es vagyok. Örülök, hogy segíthettem, ez volt a cél. :-)
Az egyik válaszoló írta a közös filmnézést, ilyesmit mi is csináltunk, csak mi zenével. Például mielőtt elmentünk elaludni egyszerre indítottunk el egy szép, romantikus számot. Olyan hosszúvá alakult ezidő alatt a közös számok listája, hogy már 3 CD-re sem férne rá szerintem. :-)
Amit még csináltam és a visszajelzések alapján jó ötlet volt: havonta egyszer-kétszer küldtem neki egy kisebb csomagot, benne valamilyen 'ajándékkal' általában fehérneművel. :-)
Mivel ő emberek között dolgozik, egyik megbeszélésről a másikra jár és alapszükséglete a telefon néha küldtem neki MMS-t akkor is, amikor dolgozott. :-) Ne ízléstelen, beterpesztős képekre gondoljatok, csak olyanokra amiknek van egy kis szexuális tartalma is. Ő azt mondta, nagyon tetszett neki és néha kellett pár pillanat mire felfogja, hogy hol is van és mit is kellene csinálnia.
Fontos szerintem még az is, hogy semmilyen élményből nem szabad kihagyni. Lehet, hogy számodra tök apróság, őt viszont egészen biztosa érdekelni fogja minden kis történése az életednek és jól fog neki esni az is, hogy megosztod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!