Láttad már sírni a férjedet/ barátodat? Miért sírt?
Igen, láttam sírni a barátomat családi okok miatt... Nagyon megrendítő volt. Kettőnk közül én vagyok az, aki nehezebben mutatja ki az érzelmeit, és a mai napig nem vagyok biztos benne, hogy jól reagáltam-e le, amikor sírva fakadt. Egyszerűen megbénított, amikor sírni láttam. Nem azért, mert ezt szégyennek tartom, hanem mert fogalmam sem volt, mit kéne tennem abban a szituációban. Sajnos magamból indulok ki: én nem viselem el, ha ilyen helyzetben babusgatnak, szeretek elhúzódni, és gyorsan túl leni az egészen. Így amikor elvonult a másik szobába, én nem mentem utána (hozzá tartozik, hogy társaságban voltunk). Képtelen lettem volna akkor bármit mondani neki, vagy a szemébe nézni. Úgy éreztem, hogy legszívesebben még messzebb futnék sírva, mint ő: egyrészt azért, mert közel állt hozzám a családja, és engem is felzaklatott az a probléma, másrészt nagyon-nagyon fájt, hogy őt szenvedni látom emiatt, és legjobb akaratom ellenére sem tudok neki segíteni :(
Már nem vagyunk együtt.
24/N, 28/F
Igen,amikor az első gyermekünk született.
Aztán amikor kiment Írországba dolgozni.
Másnap már vissza is jött,mert nem bírta nélkülünk.
4 gyerekes Anyuka
Igen amikor kibékültünk/összejöttünk.Féléves titokban járás után.(Mindkettőnknek volt más barátja,barátnője)
Nagyon szeretem,mai napig együtt vagyunk. Ez 5éve volt,14hós lányunk van. Mi 25L ill 26F
Igen, láttam a barátomat sírni, méghozzá akkor, amikor el szakítani szeretett volna velem, és új életet akart kezdeni.
Elköltöztem... 2 napig bírta. :)
igen, mikor meghalt a nagymamája :(
28/N 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!