Honnan tudom/érzem azt, hogy elfogadtam a döntését?
Nemrég hagyott el a barátom, lassan 3 hónapja. Nem tudok ebbe beletörődni, sem abba, hogy már másik lányt fűz .. :(
El akarom fogadni ezt a helyzetet, de néha úgy érzem hogy még reménykedek .. :/
Ha elfogadnám ezt a döntését, megkönnyebbülnék, és nem gondolnék már rá? Mert nálam egyik sincs meg, görcsbe van a gyomrom állandóan és rá gondolok.
22/L
Én mikor hasonló cipőben jártam úgy sikerült elindulnom ennek az elfogadásának az útján, hogy örültem az ő boldogságának. Ezt úgy értem, hogy a kapcsolatunk végén éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel, tudtam, hogy vége lesz. Már úgy álltam hozzá, hogy nyilván egy harmadik fél, de legalább ő boldog, még ha nem is velem. Annyira szerettem, hogy ezzel a tudattal, hogy legalább ő boldog sikerült elengednem. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sikerült. Próbáld meg te is valahogyan innen megközelíteni a dolgot.
Konkrétan a kérdésedre válaszolva pedig, igen mikor már nem nagyon gondolsz rá, nem reménykedsz, nem nagyon álmodozol kettőtökről, akkor vagy már teljesen túl rajta, és engedted el őt.
Légy erős, és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!