Tervező vagy spontán típusú ember vagy?
Általában mindent megtervezek, tehát reggel tudom, hogy hánykor fogok porszívózni, mikor kezdek a vacsikészítésnek stb. Ugyanígy van hosszabb távon is. Sokminden nem jön össze természetesen és olyankor nagyon mérges vagyok (pl betoppan egy váratlan vendég miközben a napirendemben épp a vacsifőzés lenne)... Egy csomó plusz fejfájást okozok így magamnak, de még mindig úgy érzem, hogy spontán cselekvésű emberként rég diliházban lennék a kiszámíthatatlanság és az emiatt való aggódás miatt :)
A párom is tervezős típus, talán még tervezősebb mint én. Kíváncsi vagyok nálatok mi a helyzet és arra is, hogy egy kapcsolatban melyik a legjobb párosítás szerintetek (spontán-spontán, spontán-tervező, tervező-tervező)
munkában pontosan el szoktam tervezni, mit mikor csinálok, de barátokkal való találkozás, napi főzés stb. terén sponán vok.
munkában mindig tartom a tervet, de a többi dologban sztem jobb nem előre tervezni. :)
Miért, milyen az a "melyik bolygón vagyok?" típus?:D
Amúgy ez eléggé változó. Néha ilyen, néha olyan, de ha tervezek, az nem percre pontosan történik, csak úgy nagyjából. Viszont ha tervezek, örülök, ha teljesül a tervem, de ha mégsem, akkor sem csinálok belőle balhét.
Ami meg a párosítást illeti, tök mindegy, de kétségtelenül könnyebb a saját "fajtáddal" élni.
Melyik bolygón vagyok=Káosz Professzor
Főleg a feledékenysége miatt, de felírni se hajlandó semmit, így rohangál, mint pók a falon, mert mindig az utolsó utáni pillanatban derül ki, hogy valami kiment a fejéből :)
Ez tök jó kérdés, még sosem gondolkotam rajta, pedig lehet :D
Én tervező és spontán vagyok egyben. Fontos dolgokban tervezek, és az úgy is van, viszont a hétköznapokban ahogy jön, úgy alakul. Sztem jól van ez így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!