Szerintetek normális dolog az hogy ha egy férj/2 gyerekes apa minden este Skype- on (hangban) beszélget egy vad idegen lánnyal?
Ha hónapokig is csinálták, még érthető lett volna úgy, ha nem órákat beszélgetnek esetleg, hanem max fél órát.. És mellette figyel a feleségére is.
De mivel több infót nem tudunk...
"de ha kitelik az idejéből, akkor miért ne játszhatna?"
Azért, mert ha már időmilliomos, akkor talán a feleségének is segíthetne, és/vagy foglalkozhatna a gyerekekkel.
És honnan veszed, hogy ez nem történt meg?
Most komolyan. Egy szóval nem írta a kérdező, hogy velük keveset törődne,csak annyit, hogy minden nap ezt csinálta. Én is láttam már ilyen online játékokat, tényleg mindenki beszél a másikkal, mert gépelni játék közben lehetetlen lenne. Unokatesómék is játszottak ilyennel anno és ugyanígy volt, ezek ilyen játékok.
Lehet tőle olyat kap már szóban is amit te nem adsz meg neki.
Normális dolog.
a 15:16 vagyok
a párom évek óta beszélget "vadidegenekkel" online, játék közben ismerkedtek meg...többségükkel azóta összejárunk társaságba ;)
Nekem van olyan barátnőm, akivel sosem találkoztam még élőben, mégis mélyebb a barátságunk, mint bárki mással...erre való az internet
kérdező, neked kisebbrendűségi komplexusod van, a férjednek is joga van kicsit kikapcsolódni...nem mellesleg te meg itt tárgyalod meg vadidegenekkel a családi problémáidat, ez mennyiben más? ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!