Apukám nagyon maga alatt van. Mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
Apukám szerintem depressziós, de orvosról hallani sem akar. 5 éve meghalt a testvére, magát okolja, pedig nem tehetett volna semmit. Gyakran iszogat is, és enyhén ittasan jön haza. Ha pl szülinapot ünneplünk, mindenkinek jó a kedve, egyszercsak elkezdi mondani hogy "haj, ha testvérem itt lehetne", stb..majd egy óra múlva a meghalt anyukájáról beszél..mindenki hangulatát tönkreteszi..Együtt élünk, és ez így megy minden nap. Van hogy csak bejön a szobába, és elkezd ömleni belőle a rakat negatívum. Persze már mi is negatívan állunk hozzá, meg mondjuk hogy élőkkel törődjön ne a halottakkal..így nem lehet élni..Mit tanácsoltok? Van valami ötletetek? Látom rajta hogy szenved, többször próbáltunk vele beszélni erről: ekkor 2 napig nem kerül szóba negatívum, majd megint kezdődik elölről..2009. márc. 27. 12:31
11/12 anonim válasza:
Sajnos így a segítséged hiába való,ahogy olvastam.Lassan ez a te kapcsolatod rovására is mehet.Ha teheted költözzetek el,de ezt éreztesd,hogy az ő hibája így kevesebb gondot fordít az előzményekre,.ha bejön és nem késő próbálja a családot helyre állítani
12/12 anonim válasza:
szerintem ezt meg kellene említened egy pszichologusnak,ő talán el tudja mondani,h h kezeld az ilyen helyzeteket.ha már az édesapád nem megy el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!