Tényleg annyira felháborító ez? :S:S
Tegnap éjjel mondtam anyumnak h nagyon fáj a torkom. Néztük , de nem volt itthon semmilyen gyógyszer rá. Nem rég jött haza munkából. Mondtam neki h hólyagos a torkom. Erre elkezdett veszekedni h miért nem szóltam, hogy fáj, akkor elment volna gyógyszerért. Erre mondtam neki h de hisz tegnap mondtam. Erre hogy de azt nem mondtam h ennyire fáj stb.. Most tényleg ennyire ki kell akadni ezen? :S Nagyon rosszul esett..
16/L
Szerintem értékeld, hogy annak ellenére, hogy már 16 éves vagy és egyedül is elmehettél volna a gyógyszerért, még az egész napos meló után, ( amikor valószínűleg hulla fáradt volt) még elment gyógyszerért.
Szerintem nyugodj meg..
Szerintem is fáradt volt.
Meg amúgy logikus, hogy felhívod, hogy hozzon neked gyógyszert - amikor tudod, hogy úgyis jön haza a munkából, meg tud állni venni valahol.
Szia!
Anyud biztos fáradt volt, vagy felbosszantották a munkahelyén. Anyum vendéglátásban dolgozik 21 éve, mindig tudom, mikor van az, hogy nem nyaggatom.
Beszéld meg vele, és béküljetek ki. Ja, és sürgősen orvos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!