Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet szülőt...

Hány éves kortól lehet szülőt választani?

Figyelt kérdés

Van egy nem normális anyám, aki folyton csak parancsolgat, üvöltözik, ver.

Van egy idióta férje(nem az apám) aki ül és néz.És kekeckedik.

Van a nagymami akit nagyon szeretek!Ő a legnormálisabb ember körülöttem!Mind egy házban lakunk.Én folyton a mamánál vagyok.

Van az apám(nem velünk lakik) Őt is úgy szeretem mint a mamát.Ő is kedves, és szeret engem.

13 leszek a nyáron.Nem bírom.Már kb. 5 éve stresszben élek.(amúgy mama nevelt fel.Anyám addig a 8 évig csak piálgatott, nevedgélt a hülye barátnőivel. Utána is mama nevelt, csak 8 év után már jött anyámtól a verés..)

Mit tudok csinálni?Félek tőle nagyon, ezért nem akarok egy ilyen peres ügyet..://

2011. jún. 30. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp le kell papirozni a dolgot,hiszen a családi pótlékot az fogja kapni aki nevel, és ha apádnál vagy,akkor anyádnak kéne gyerektartást fizetni.

Tehát lehet,hogy perelni kell, mert nem egyeznek bele.

2011. jún. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!