Hány éves kortól lehet szülőt választani?
Van egy nem normális anyám, aki folyton csak parancsolgat, üvöltözik, ver.
Van egy idióta férje(nem az apám) aki ül és néz.És kekeckedik.
Van a nagymami akit nagyon szeretek!Ő a legnormálisabb ember körülöttem!Mind egy házban lakunk.Én folyton a mamánál vagyok.
Van az apám(nem velünk lakik) Őt is úgy szeretem mint a mamát.Ő is kedves, és szeret engem.
13 leszek a nyáron.Nem bírom.Már kb. 5 éve stresszben élek.(amúgy mama nevelt fel.Anyám addig a 8 évig csak piálgatott, nevedgélt a hülye barátnőivel. Utána is mama nevelt, csak 8 év után már jött anyámtól a verés..)
Mit tudok csinálni?Félek tőle nagyon, ezért nem akarok egy ilyen peres ügyet..://
jajj szegényem..:(
Sajnos még nincsen semmi féle beleszólásod ebbe a dologba kivéve ha lenne belőle ügy.. de azt meg nem szeretnéd.:( Sajnállak ha gondolod megadom az msn címemet és beszélgethetünk.://
Legegyszerűbb lenne ha apád magához venne. Most megindokolhatja h anyád nem megfelelően nevel, vagy 14 éves korod után megkérdeznek téged.
Vagy maradsz a mamánál, lényegében úgyis vele vagy. Csak apu a bírósághoz fordulhatna, hogy a pénzt az ellátásodra mamádnak akarja utalni, nem anyudnak.
12éves kortól
Kérd meg apádat, vagy a nagymamát,hogy indítson gyerekelhelyezési pert. akkor a bíróság meghallgat téged is és ha elfogadja az érveidet akkor áthelyez apádhoz vagy nagymamádhoz.
Szerintem nem is kell pereskedni. Beszélj apukáddal és egyszerűen költözz át hozzá. Ha anyud ennyire nem foglalkozik Veled, akkor nem hiszem, hogy balhézni fog emiatt. Mondjuk most még lehet belőle gond, ha elkezd balhézni, de ha ő indít pert, akkor is el fogja veszíteni a verés, alkoholizmus, egyebek miatt.
14 éves korod után viszont annál a szülőnél laksz, amelyiknél akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!