Melyik típusú ember szimpatikusabb nektek? (Leszögezem, egyikbe sem tartozom, de ez a két típus fellelhető a környezetemben, és nemigen kedvelik egymást. ) (? )
1. tipikus "művészlélek", nemtörődöm, feledékeny, bohókás, de mindig vidám, optimista, a társaság "bolondja". külsőleg nem egy csinibaba, de megvan a maga egyedi stílusa.
2. csendes, szürke, de mindenkivel kedves, széparcú, de teljesen átlagos stílusú. nem jár el otthonról, nem a társaság közepe.
3. nagyhangú, flegma, beszólogatós. csinos, tudja is magáról, a baráti körével/akiket méltónak tart rá kedves, de másokkal kegyetlenül tud bánni.
nekem is feltűnt hogy két típust írtál, de azt hittem, hogy csak elírtad
amúgy miért is írtál kettőt? :)
1. a mindenkivel kedves embernek nincs egyénisége, ugyanis nem lehet mindenkit (ugyanannyira) szeretni
2. ennyibe besorolni az embereket nagyon gyökér dolog
3. miért kéne választani? A legtöbb ember nem fekete vagy fehér, olyan jól jönne most egy naturalista író, az jól kiosztana téged a romantikus (irodalmi stílusra gondolok, nem a nyáladzásra) dolgaidért
Amúgy már ne is haragudj, de a tipikus művészlélek nem mindig vidám, inkább merengő. Emberismeret? kééérlek..
Lehet utálni, de ez a kérdés nagyon gáz..
Én határozottan 1. típusú vagyok. 3. típusú emberekkel jól elvagyok, általában értékelni szokták, milyen vagyok, aki szívat, azzal onnantól nem tartom a kapcsolatot. 2. típusúval nem tudok mit kezdeni, sokszor unalmasak. 1. típusúval változó, vagy nagyon jóban leszünk, vagy utálni fogjuk egymást.
A barátnőim az 1. és 3. típus keveréke, szépek, mindig ők a társaság középpontja, viszont nem feledékenyek (én az vagyok helyettük is :D) és nem kegyetlenek. Jó emberek :)
Csak az első típus szimpatikus. Sok ilyen barátom van, és mivel szorult belém némi megbízhatóság és felelősség, jól kiegészítjük egymást.
A kettes elég személytelennek tűnik, nem szeretem azokat, akik nem foglalnak állást, nincs saját stílusuk, elveik, és akik válogatás nélkül kedvesek mindenkivel, ezt ugyanis elvileg ki kellene érdemelni. Tipikusan mindenkinek megfelelni akaró, de éppen ezért közömbös személy.
A hármas nem szimpatikus, önző és egoista érdekember. Nem szeretnék vele semmiféle kapcsolatba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!