Melyik típusú ember szimpatikusabb nektek? (Leszögezem, egyikbe sem tartozom, de ez a két típus fellelhető a környezetemben, és nemigen kedvelik egymást. ) (? )
1. tipikus "művészlélek", nemtörődöm, feledékeny, bohókás, de mindig vidám, optimista, a társaság "bolondja". külsőleg nem egy csinibaba, de megvan a maga egyedi stílusa.
2. csendes, szürke, de mindenkivel kedves, széparcú, de teljesen átlagos stílusú. nem jár el otthonról, nem a társaság közepe.
3. nagyhangú, flegma, beszólogatós. csinos, tudja is magáról, a baráti körével/akiket méltónak tart rá kedves, de másokkal kegyetlenül tud bánni.
ma 22:13
ha te a 2. vagy,akkor,hogy tépnéd meg a 3.ast?Csendesen? :D
Én a 2.-hoz állok a legközelebb. :) Nekem addig szimpatikusak az ilyen emberek, amíg tudják, hol az egészséges határ. Adni kell a külsőre is, egy kis smink, jó alak, szép ruhák, nőeiesség (vagy fordítva, férfiasság, csak más jelzőkkel). Mellette pedig adni a belsőre is, de az egyensúlyt sosem szabad felborítani, Aki ezt felborítja, pk ápolatlan, csúnya, mellette pedig egész nap csak stréberkedik, azt nagyon nem bírom. És azokat sem, akik nem nyitottak az ismerkedésre, akik túl befordultak, akik szinte bunkón befordultak, annyira nem beszélnek másokkal. Ezeket sem bírom. Szóval a fő: az egyensúly.
A 3. típusú embereket kifejezetten utálom. Az 1.-ben a művészlélek dolog nem szimpatikus, mivel nem vagyok túl nagy művészet-támogató, a többi tulajdonság viszont teljesen rendben van. :)
Nekem a 3. a legszimpibb. Aztán a második. És végül az első..
Én imádom azokat az embereket akik berobbannak egy szituációba, majd bepörögnek és minden borul, mindenki ugrál stb. Viszont, a társaságban képesek viselkedni.
Nekem több ilyen ismerősöm is van. Imádok velük elmenni valahova, mert ott tuti, hogy történni fog valami. Olyan nincs, hogy kávé helyett tea jön és olyan sincs, hogy sokat kelljen várni ám!:D Vásárlásnál is előkerülnek a dugi készletek a raktár mélyéről csak húzzunk már el ...
2.-es, mert én is olyan vagyok. Na jó,a szép arcú dolgot mástól kellene megkérdezni. :D
Az 1-es nekem túl elvont, a 3-as típust meg utálom. Sok ilyet ismerek, és grrr rosszul vagyok tőlük.
Én az Első vagyok.
és tiszta szívemből büszke is vagyok rá.
:)
Úúúúristen és akkor mi van ha feledékeny és bohókás?:DD
Legyen olyan begyepesedett mint itt rengetegen? Pff.. Vagy a pasitok egy ilyen nővel lépett le, ezért gyenge pont?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!