Mi a szerelem, és tarthat-e örökké?
Egy korábbi kérdésemre kaptam válasz helyett kioktatásul, hogy nem tudom mi a szerelem, és igenis tarthat örökké.
Kérnék szépen definíciókat, mert úgy látszik h.lye vagyok és nem tudom mi az, és eddig elkerült ez az életérzés, illetve lehet, hogy ahhoz is h.lye vagyok, hogy örökéletűvé tegyem. Az utóbbira is szeretnék receptet kapni. :-) Kérlek okosítsatok ki :-))
itt kaptam meg, hogy nem tudom mi a szerelem: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Most össze vagyok zavarodva. Azt hittem már kipipálhatom a listámon, hogy ennyi idősenmár ez is megvolt, de kiderült, hogy még hajthatok utána, mert nem volt meg, csak valami rövid szavatossági idejű kamu.
semmi nem tart örökké.
A szerelem sem tart örökké.Minden elmullik egyszer.
20:12-es!
*elmúlik* boccsiiiiiii
Ez nem igaz!Van örökké tartó szerelem!Csak tudni kell megőrizni!Én ismerek egy 60 év körüli párt akik gyerek korukban jöttek össze és én még most is látom azt a naív szerelmet a szemükben,ahogy egymáshoz érnek ahogy egymáshoz beszélnek és foglalkoznak egymással!Azért azt az ember észre veszi egy páron,bár mennyi idős is hogy milyen mély köztük a kapcsolat!
VAN OLYAN HOGY ÖRÖK SZERELEM VAGY IS SÍRIG TARTÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!