Feleségek! A ti önbizalmatok is elszállt volna?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt kihúztam a férjemből, nagyon nagyon nehezen, hogy nem ellenezn ha leadnék valamennyit a súlyomból. Nagyon sokáig kellett fondorlatoskodnom, mire válaszolt, mert addig csak a "nekem így tetszel", "nagyon szép vagy", nem "dehogy kell fogynod" szöveget ismételgette. Aztán valahogy mégis kiszedtem belőle az igazságot. Biztosan nem akart eddig megsérteni, hogy a régi súlyom jobban tetszett neki. Amúgy nem vagyok egy dagadék, mert kb. 8-10 kg felesleg van rajtam. Az is szépen elosztva. Mikor megismerkedtünk, kifejezetten vékony voltam. Szóval, mikor végre kimondta amit hallani akartam, amit belül mindig is sejtettem, akkor meg tök rosszul esett. (neki nem mutattam) Vajon más férfi is van úgy, hogy a felesége szemébe azt hazudja nagy kegyesen, hogy "jó vagy te így édes", aztán meg mikor ránéz akkor magában ezt gondolja. "Ejha..azért jó kis hasa van és ez a fenék is már túl van a tenyérbe illő kategórián."2011. jún. 29. 15:13
41/44 anonim válasza:
"ha reálisan látod magad, akkor miért kell a férjedből kierőszakolni azt, amit te is tudsz. "
Gondolom nem kellene kierőszakolni, ha előtte nem hazudik harmincszor valami mást.
43/44 A kérdező kommentje:
Helló! Igen! :)))
10 kg-t fogytam pontosan. 64-ről 54-re.
..és izmosodtam is, mert tornára járok. Szóval, most azt mondhatom, hogy elég szép alakom van.
2012. ápr. 27. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!