Feleségek! A ti önbizalmatok is elszállt volna?
Nem esik ez jól az ember hiúságának az biztos, még ha meg is értjük, el is fogadjuk. De hát nőből vagyunk... :)
Szerintem a legjobb lenne ha közösen váltanátok egészségesebb életmódra. Az ő alakján nincs mit javítani? Mert ha egy pici is van, akkor mindkettőtöknek jót fog tenni egy kis sport, egészségesebb étrend.
Hát persze, hogy tudom az igazságot! Nem azt kérdeztem tőle, hogy látja-e ő is. XD
A kérdésem az volt, hogy mit szólna hozzá ha leadnék pár kg-t? Erre mondta, hogy ha én úgy érzem, akkor adjak le.
Szóval nem azt mondta pl., hogy "Isten ments! Csodás vagy így is." Ebből leszűrtem, hogy a régi alakom jobban bejön neki.
"A kérdésem az volt, hogy mit szólna hozzá ha leadnék pár kg-t? Erre mondta, hogy ha én úgy érzem, akkor adjak le.
Szóval nem azt mondta pl., hogy "Isten ments! Csodás vagy így is." Ebből leszűrtem, hogy a régi alakom jobban bejön neki."
Te beteg vagy? Már bocs. Mi a rákot mondjon? Ez olyan, mintha megkérdeznéd, hogy narancslevet igyál vagy barackot ő meg azt mondaná, hogy amelyik jobban esik és és ebből elkezdenél kombinálni...
De miért is kéne hazudnia!
Én pl. terhes vagyok és sokat híztam. Ahhoz képest,hogy tavaly nyáron kb. 52 kg voltam, most 72. vagyok. Nem vagyok hülye, látom magamon, zavar is, de amíg nem nem szülök sok mindent nem tudok csinálni. Én is megkérdeztem a párom,hogy nagyon kövér vagyok? Erre jött egy kedves és fair válasz: gyönyörű vagy, imádlak, de picit összekapkodtad magad, de nem baj, mert tudom,hogy majd leadod. Ennyi. Ebből nem csináltam gondot. Most tényleg hazudtassam vele azt 20 kg plusznál,hogy egy dekát sem híztam és így formás a popsim. Ugyan már!
A tehresség az más. :) Jó egészséget neked meg a babának. Majd leadod.
Furán nézne ki ha a munkahelyen elkezdenék felüléseket csinálni. (és ne gyertek azzal légyszi, hogy munkaidőben minek írok ide, nyilván sokan teszik még ez)
Akkor nézegess neten jó tornagyakorlatok után... no :)
Egyébként, tényleg nem értem, hogy mit vártál tőle. Vékony voltál, mikor elvett feleségül. Valószínűleg nem véletlen vett el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!