Mit szólnál ha a párod ilyen nőkkel barátkozna?
12:34-es Mondta a párom hogy az 1nek van férje,ő is félrek...ogat,aztán van a párom haverja aki színtén ott dolgozik velük 1 helyen(mind a 4en)és a haverja barátnője is félreke...él.Érted már.Csalják a párjukat.S nekem nem tetszik hogy ilyen nőkkel ebédel,cigizik,vacsorázik stb.
Nem az a baj hogy barátkozik nőkkel,hanem hogy ilyenekkel.
benne bízz, a csajokkal ne törődj. a férjem együtt dolgozik a volt nőjével. vele dolgozik még egy 25 éves kiscsaj, aki látványosan unja a férjét és mindenkihez dörgölőzik. van egy haverja aki meg most válik mert összejött egy 20 évessel. most kezdjek agyalni?
ha téged ezek a dolgok zavarnak,akkor a kapcsolatodban nagyobb gondok is vannak. azokat tisztázd,h miért nem bízol benne?
Hát nem tudom, de nekem tök egyértelmű volt a kérdés, ezért nem értem, hogy mi ez a nagy értetlenkedés...
Van egy párja a kérdezőnek, aki 2 nővel szokott együtt lenni a munkahelyén, akiknek van férjük (valószínűleg ezt onnan tudja a kérdező, hogy a párja megosztja vele, meg azt is, h odadobják magukat mindenféle pasinak)...
Ehhez mi mit szólunk?
Én azt szólom hozzá, hogy ok a cigiszünet még érthető, na de vacsora? Miért vacsiznak együtt? Éjszakai műszak, vagy csak haverkodásból? Attól, mert nem dolgozol ott, még bemutathatná neked a férjed a két nőt.
Lehet, hogy tényleg csak haverkodik, de mégis ott van az ember fülébe az a picike bogár... "Mi van, ha mégsem csak barátok, mi van, ha az én férjem sem mond nemet neki...stb."
Ez pedig nagyon idegölő. Sztem tisztázd ezt a férjeddel.
12:34 ES VAGYOK...
A vacsit én se értem... Azt már nem engedném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!