Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék újra nő, mert...

Hogyan lehetnék újra nő, mert már nem vagyok az?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, hetek óta mindennapom ugyanolyan, egy ideje reggeltől-estig a szobámban ülök. Volt egy nagy szerelmi csalódásom, az a férfi olyan durván megsértett, hogy teljesen összetört az önbecsülésem. Egyáltalán nem érzem magam nőnek, semmi kedvem kimenni az utcára, emberek közé.Úgy érzem nem vagyok elég szép, vonzó, hogy nem érdemlek semmit. Hogy a szerelem a gyönyörű nők kiváltsága. Tulajdonképpen kamaszkorom óta rondának tartom magam, az iskolánkba a tanárok mindig a szépségét dicsérték meg a lányoknak, volt olyan, aki az alapján osztályzott, még a női tanárok közül is. Rengetegen mondták, hogy szép vagyok, különböző korú férfiak és nők, még az utcán idegenek is, de én ezt sosem tudtam elhinni senkinek. Én csak azt hiszem el, ha ronda vagyok, ezt kevesen mondták, olyan pasik akik csúnyácskák voltak, vagy olyanok, akik nem kaptak meg, de arra kellettem volna nekik. Bennem mégis ezek maradtak meg, és nem a dicséretek. Pár férfi elég volt hozzá, hogy általánositsak és meggyőzzem magam arról, hogy a világon semmit nem érek. Belegyalogoltam kapcsolatokba, olyanokkal, akik nem is tetszettek igazán, de nem akartam egyedül lenni. Voltam szerető is, azért is utáltam magam. Teljesen szét vagyok esve. Régebben körülnéztem az utcákon és láttam miféle szerelmespárok rohangásznak, és hogy a csúnya és átlagos nőknek is van pasijuk, ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy a manóba lehetnek ezek a nők annyira boldogok, és hogy lehetnek annyira naivak, hogy nem elhiggyék, ők igy jók és nem csalják meg őket egy szebbel? A környezetemben rengeteg a rossz házasság, meg az olyan, ahol lecserélték a korosodó nőt egy jóval fiatalabbra. Néha már nem is tudom mit gondoljak magamról? Rettegek a kudarcoktól, nem merek elmenni szórakozni, mert félek hogy kinéznek onnan, nem merek kiállni emberek elé, és el sem tudom képzelni ezeket. Nem merem magam megmérettetni, hol találnék én olyan pasit akinek igazán tetszem. Ha meglátok egy nálam szebb valakit, azonnal úgy érzem felesleges vagyok, kár volt megszületnem. Nincs annyi pénzem, hogy szuperruhákat vásároljak, fitneszbe járjak és hasonlók. Nem tudom, hogy ebből van-e kiút? Annyira szeretném megmutatni magamnak és másoknak is, köztük az exeimnek is ,hogy én is vagyok valaki, lehetek határozott és csinos! A facebbookom is mindenkinek 40-50 kép van a profil oldalán nekem meg egysem.
2011. jún. 29. 11:31
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szia. Azóta már voltam nyaralni 4 napot belföldön. Már maga az, hogy új helyen vagyok az feltöltött. Szépen, lassan változik a helyzet, araszolgatok, felveszek olyan ruhákat, amiket eddig nem. Pl szoknyát. Ezenkivűl kivettem a könyvtárból vagy 20 önsegitő pszicho könyvet, (barátnőm is beiratkozott, úgy vettünk ki ennyit. Igazából meg is lepett, mert sok könyv detto ugyanazokat mondta amiket, te pl. hogy jelen időben kell beszélni, nem hogy el fogok menni a moziba, vagy el akarok menni, hanem elmegyek. :) Szóval a tanácsaid felérnek egy kisebb könyvtárral.:) Emellé még mint telhetetlen próbáltam pszicho-önbizalomterápiát is keresni, hogy biztos legyen a siker. Sajnos ez csalódás volt, egy ismert szakembert hivtam fel, és csak arról volt képes beszélni hogy jó akkor 15-20000 lesz egy alkalom, menjek vagy 30ra,és még mellé akkor a havi 17500-as csoportterápia. Csak a pénzről duruzsolt,semmi másról, de igy is önbizalmat adott az, ahogy rátettem a telefont. Tiszta fejés! Ebből a pénzből már veszek egy valamire való használtautót! Szóvalelvagyok, sok tervem van. Most hajfestésen gondolkodom, barnára akarom festetni, most természetes szőke és hosszú, de én egyre inkább barna kleopátrában gondolkodom, mint Shakirának van a Rabiosa c. klippjében. Facebookon még nincs kép, szerintem félév múlva derül ki leghamarabb, mennyire változtam, vagy talán egy év. A legújabb hogy a szekrényemet teleraktam post-ittekkel, kiscetlikkel, mindegyiken egy pozitiv gondolat vagy. Pl. Örülök, hogy vannak szüleim. Szép vagyok! Jó a humorom! A hibáimat csak felnagyitom, más nem is látja. (Ez a saját találmányom.)
2011. júl. 17. 12:35
 22/27 anonim ***** válasza:

Az igen!

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindenben változtál/változtattál!

Az meg nagyon jó hogy találtál magadnak társat is benne a barátnőd személyében! Egy kis önfejlesztés mindenkinek használ csak!

Ezekben a terapeutákban nem hiszek! Anno szükségem volt pszichiáterre, olyan dolog történt velem amit egyedül nem tudtam feldolgozni, és a doki annyit mondott hogy most találkoztunk először és még egyszer fogunk és akkora helyre jövök! És úgy is volt!!! nem beszéltünk 20 alkalomról meg csoportterápiákról stb!!! Ilyenekkel tényleg ne is foglalkozz! Saját magadból vagy a barátnődből, rengeteg önbizalmat fogsz tudni meríteni! Ahogy haladtok a célegyenes felé úgy lesz egyre jobb!

Örülök ha a "tanácsaim" használtak (bár én ezt inkább meglátásnak vagy észrevételeknek szeretem mondani)! Kisebb könyvtár lennék? :D Lehet!

(Elkezdtem egyszer egy olyan könyvet olvasni aminek az volt a címe hogy "a NŐ" csernus dokink könyve... hát nem sokáig jutottam! Az egy barom! Nem tetszik az írásmódja sem, meg ahogy az anyákról beszél... Megvenni nem éri meg, de ha kikölcsönzöd, jó tanulság lehet egy hím soviniszta kö.csög tollából kiszakadó baromságokra! nekem ez volt az első és utolsó ilyen jellegű könyv a kezemben) Ajánlhatnál jókat ha találtál! Ez csak annyira jó könyv, hogyha kételkedsz magadban, akkor el is könyveled magad nagyon rossz nőnek:S

Ha a jó Nők táborába tartozol meg el sem kell olvasnod hogy tudd mit kell tegyél!

Várom majd hogy megírd mi a helyzet, hogy haladtok barátnőddel együtt vagy sem! :D

Ja a hajad! Fodrászként azt tudom, hogyha egy nő hajat vált akkor gyökeres a változás!

Mindegy, hogy színe vagy a hossza!

Volt olyan vendégem akit a Férje pofon vert, fojtogatta aznap már el is költözött tőle azon a héten GÉPPEL!!! nyíratta fel velem a haját! Nagyon nehéz szívvel vágtam le a szép haját de tudom hogy ez egyfajta Öntisztulás! És használt neki!

Anyumnak mikor elvált vörös hosszúból rövid fekete lett!

Valahogy kicseréli a nőket! Én eredetileg sötétbarna vagyok feketére festem 16 éves korom óta, egyszer voltam barna, egyszer szőke, egyszer vörös, rájöttem hogy én fekete hajjal vagyok az igazi Önmagam tök mindegy hogy kék melírral vagy pinkkel volt de nekem az volt az igazi!

Láttam én is a klippet és k.urva jó a csajnak a haja! Én csak ajánlom ha nem kerek az arcod hanem hosszúkás, vagy ovális! Ha kerek akkor még jobban összenyomja, ha hosszúkás mint a shakirának akkor csak kihangsúlyozza!

Sok sikert mindenhez!

2011. júl. 17. 13:41
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem,nem kerek. Olyan ovális jellegűbb, bár nem teljesen az, de olyasmi. :) Csernust én is beszereztem már, hangoskönyvben töltöttem le. Hát ott még ordibál is :)

Vannak nagyon nagyon jó könyvek. Amiket kivettem: Kánya Kata: Társtaláló, na nem a társtalálás miatt, az önbizalomért. Andrew Morrison: A szégyenkezés, kivülről nézve nagyokat röhögök magamon, hogy amit szégyellek, valójában csak én képzelem oda magamra, mások meg észre sem veszik :D Jó könyv. Aztán még Frank Brunotól volt a huuh most nem jut eszembe a cime, Greenburg és Jacobs: Hogyan legyünk boldogtalanok? Aztán még a Szomjas Oázis, meg most Hoppál Bori: Kebelbarátnők c. könyvét veszem meg könyvutalványokkal. Meg még az Elle-t olvasom, meg az Elixirt. Utóbbi mindig megnyugtat. Barátnőm teljesen kijózanitott, nagyon durván őszinte volt, minden konfliktusunk a felszinre jött, és azt mondta szedjek össze sürgősen önbizalmat, mert az élet olyan mint az állatvilag, a gyenge kismacska elhullik, az erős mindent megeszik.

2011. júl. 17. 16:24
 24/27 anonim ***** válasza:

csernus doki tuti beteg:D Nem tudom, hogy hogyan írhat könyvet egy olyan férfi a nőkről akit hasba szúrt az élettársa...... Kicsit hiteltelen!

Barátnőd miket mondott? Kettőtök között voltak konfliktusok? :o? Vagy csak rólad mondta el a véleményét?

2011. júl. 18. 14:55
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy érzed magad? Barátnőd? Expasi? Alakul már valami?

2011. szept. 6. 14:43
 26/27 A kérdező kommentje:
Szia ! Azóta egyre jobb az életem, beiratkoztam egy nyelvszakra nappalira az egyetemre, ahol mindenki nagyon kedves, szeretnek. És "megjött" az ízlésem is: helyes férfiakkal beszélgetek, ismerkedek és szerintem tetszem is néhánynak. Tornázok és egy külföldi ösztöndijra gyúrok. És ami a legfontosabb mindenkit kiszűrtem az életemből, aki bántott, lehúzott, a rossz emlékeket is töröltem. Az exem cuccait elajándékoztam: könyveit a könyvtáraknak, cdit az antiqváriumnak és a tőle kapott miniszámítógépet is eladtam :)
2011. szept. 20. 09:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Azt a k.rva... Keményen nyomod! :)

Jól tetted, jó döntéseket hozol, Örülök Neked nagyon!

Sok sikert minden tervedhez!

A pasikhoz is (attól függ mennyire akarsz most arra is koncentrálni!), de ha így besűrűsödtek a napjaid akkor nem hiszem!

2011. okt. 3. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!