Hogyan lehetnék újra nő, mert már nem vagyok az?
Az igen!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindenben változtál/változtattál!
Az meg nagyon jó hogy találtál magadnak társat is benne a barátnőd személyében! Egy kis önfejlesztés mindenkinek használ csak!
Ezekben a terapeutákban nem hiszek! Anno szükségem volt pszichiáterre, olyan dolog történt velem amit egyedül nem tudtam feldolgozni, és a doki annyit mondott hogy most találkoztunk először és még egyszer fogunk és akkora helyre jövök! És úgy is volt!!! nem beszéltünk 20 alkalomról meg csoportterápiákról stb!!! Ilyenekkel tényleg ne is foglalkozz! Saját magadból vagy a barátnődből, rengeteg önbizalmat fogsz tudni meríteni! Ahogy haladtok a célegyenes felé úgy lesz egyre jobb!
Örülök ha a "tanácsaim" használtak (bár én ezt inkább meglátásnak vagy észrevételeknek szeretem mondani)! Kisebb könyvtár lennék? :D Lehet!
(Elkezdtem egyszer egy olyan könyvet olvasni aminek az volt a címe hogy "a NŐ" csernus dokink könyve... hát nem sokáig jutottam! Az egy barom! Nem tetszik az írásmódja sem, meg ahogy az anyákról beszél... Megvenni nem éri meg, de ha kikölcsönzöd, jó tanulság lehet egy hím soviniszta kö.csög tollából kiszakadó baromságokra! nekem ez volt az első és utolsó ilyen jellegű könyv a kezemben) Ajánlhatnál jókat ha találtál! Ez csak annyira jó könyv, hogyha kételkedsz magadban, akkor el is könyveled magad nagyon rossz nőnek:S
Ha a jó Nők táborába tartozol meg el sem kell olvasnod hogy tudd mit kell tegyél!
Várom majd hogy megírd mi a helyzet, hogy haladtok barátnőddel együtt vagy sem! :D
Ja a hajad! Fodrászként azt tudom, hogyha egy nő hajat vált akkor gyökeres a változás!
Mindegy, hogy színe vagy a hossza!
Volt olyan vendégem akit a Férje pofon vert, fojtogatta aznap már el is költözött tőle azon a héten GÉPPEL!!! nyíratta fel velem a haját! Nagyon nehéz szívvel vágtam le a szép haját de tudom hogy ez egyfajta Öntisztulás! És használt neki!
Anyumnak mikor elvált vörös hosszúból rövid fekete lett!
Valahogy kicseréli a nőket! Én eredetileg sötétbarna vagyok feketére festem 16 éves korom óta, egyszer voltam barna, egyszer szőke, egyszer vörös, rájöttem hogy én fekete hajjal vagyok az igazi Önmagam tök mindegy hogy kék melírral vagy pinkkel volt de nekem az volt az igazi!
Láttam én is a klippet és k.urva jó a csajnak a haja! Én csak ajánlom ha nem kerek az arcod hanem hosszúkás, vagy ovális! Ha kerek akkor még jobban összenyomja, ha hosszúkás mint a shakirának akkor csak kihangsúlyozza!
Sok sikert mindenhez!
Nem,nem kerek. Olyan ovális jellegűbb, bár nem teljesen az, de olyasmi. :) Csernust én is beszereztem már, hangoskönyvben töltöttem le. Hát ott még ordibál is :)
Vannak nagyon nagyon jó könyvek. Amiket kivettem: Kánya Kata: Társtaláló, na nem a társtalálás miatt, az önbizalomért. Andrew Morrison: A szégyenkezés, kivülről nézve nagyokat röhögök magamon, hogy amit szégyellek, valójában csak én képzelem oda magamra, mások meg észre sem veszik :D Jó könyv. Aztán még Frank Brunotól volt a huuh most nem jut eszembe a cime, Greenburg és Jacobs: Hogyan legyünk boldogtalanok? Aztán még a Szomjas Oázis, meg most Hoppál Bori: Kebelbarátnők c. könyvét veszem meg könyvutalványokkal. Meg még az Elle-t olvasom, meg az Elixirt. Utóbbi mindig megnyugtat. Barátnőm teljesen kijózanitott, nagyon durván őszinte volt, minden konfliktusunk a felszinre jött, és azt mondta szedjek össze sürgősen önbizalmat, mert az élet olyan mint az állatvilag, a gyenge kismacska elhullik, az erős mindent megeszik.
csernus doki tuti beteg:D Nem tudom, hogy hogyan írhat könyvet egy olyan férfi a nőkről akit hasba szúrt az élettársa...... Kicsit hiteltelen!
Barátnőd miket mondott? Kettőtök között voltak konfliktusok? :o? Vagy csak rólad mondta el a véleményét?
Szia!
Hogy érzed magad? Barátnőd? Expasi? Alakul már valami?
Azt a k.rva... Keményen nyomod! :)
Jól tetted, jó döntéseket hozol, Örülök Neked nagyon!
Sok sikert minden tervedhez!
A pasikhoz is (attól függ mennyire akarsz most arra is koncentrálni!), de ha így besűrűsödtek a napjaid akkor nem hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!