Hogyan lehetnék újra a régi?
Párommal nagyon szeretjük egymást. Sajnos én a közelmúltban átestem egy idegösszeomláson (a családom miatt), és azóta valahogy semmi nem a régi. Egyáltalán nem kívánom a szexet, és ahogy hozzábújok a páromhoz, nem érzem azt a mély szeretetet, mint eddig.
Állandóan ideges vagyok, gondolom ez a baj, de az orvosok nem segítenek, egyedül nyugtatót hajlandóak felírni - ezzel el tudják érni hogy ne kapjak minden nap sírógörcsöt, de az érzéseim ugyanúgy nullán állnak minden téren.
Nem szeretném Őt elveszíteni, de ő is érzi hogy valami nem stimmel... arról nem is beszélve, hogy sokszor akkor kezdek sírni, mikor velem van.
Volt már más is ilyen helyzetben? Hogyan lehet innen talpra állni?
még nem gyógyultál meg, úgy tűnik..
gyógyszert ne szedj, az csak tompít, elnyom
szerintem egy kis ideig ne találkozzatok,
legyél egyedűl.. hallgass zenét, bámészkodj, rajzolgass
egyszercsak nagyon hiányozni fog.. szerintem:))
Ha a párod szeret, akkor tudja, hogy ez csak egy átmeneti állapot. Esetleg mondd el ezt neki mindenképpen, biztosan megérti.
Vannak olyan helyzetek (pl. egy tragédia, haláleset), amikor az ember nem nyeri vissza a régi önmagát egyhamar.
Persze nem tudhatom, hogy nálatok mi történt, de beszélj minél többet a pároddal, és nyugtasd meg, hogy nem a személye ellen szól a viselkedésed, hanem magadat kell rendbehoznod, és utána minden a régi lesz.
Köszönöm a válaszokat :) A gyógyszert csak akkor szoktam bevenni, ha már nagyon rosszul vagyok, egyébként inkább kihagyom. Remélem idővel javul majd az állapotom...
A párom biztosan kitart mellettem, csak nem szeretném megbántani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!