Vajon nem lát szívesen az apja? Vagy csak én reagálom túl? Nem fura?
a barátommal 4hónapja járunk, szombaton itt aludt, mert buli volt.
18éves vagyok ő 20.
és voltam már náluk, az apjával él, bírom az apját és ahogy látom ő is engem, sokat dumálok vele, jófej.
Nagyon szeretek náluk lenni... szerintem a pasim meg nálunk.
mivel 7végén nálunk voltunk azt gondoltam most az a soros hogy náluk legyünk. Htévégén feküdtünk le egymással, és rija hogy "hát ha felmegyek érted AZT csak nálatok tudjuk csinálni kocsiban nem." ez nekem ugy jött le h náluk egyáltalán nem lehet, mindent csak nálunk.
Ő sokszor mondja hogy "Most átmehetnénk hozzátok" de mikor én szolok neki hogy most hozzájuk menjünk akkor ég a pofám és ugyérzem zavarok. nem akarom h csak nálunk legyünk és egyoldalú legyen
meg cska aza apját ismerem mert a szülei elváltak az anyja távolabb lakik, pesten.
mindig mondja hogy szeretne bemutatni a bátyjának de érdekes módon a srác sose ér rá... a barátom meg ismeri a rokonaimat:( szégyell???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!