Két család, nagyon különböző anyagi helyzet és felfogás?
Nekem a vőlegényem családja gazdagabb, de a szüleink régóta ismerik egymást és ugyanonnan jövünk, csak barátom nagyszülei időközben segítettek nekik az építkezésben, meg az apja mérnök és már nagyon jól keres, van egy csomó megtakarításuk. A szülei kicsit sznobok lettek, de vőlegényem egyáltalán nem az.
Emlékszem amikor először kijött hozzánk féltem h mit fog szólni a házunkhoz, mert az nem olyan szép, mint az övüké, de egy rossz szót nem szólt, sőt mondta h ez nem is olyan rossz amilyennek beállítottam, és h őt egyáltalán nem érdekli milyen az anyagi helyzetem.
Amikor az esküvő szóba került nálunk, mondta h valószínű a szülei pár dolgot alánk fognak tolni...nem lakást, hanem pl. kifizetik az esküvőt, meg segít bebútorozni a lakást, meg ilyenek, ami nekem kicsit rosszul esett, mert én közöset szeretnék mindenből, pont ezért h ne érezzem magam szegényebbnek. Az én szüleim sajnos nem tudnak támogatni anyagilag.
Köszi! Megérteni én is megértem! De a páromat is. Csak az anyja. Mit kezdjek vele? De soha nem is értett a pénzhez. Mindig szórta.
Apuék meg nyilván azért tartanak ott,ahol tartanak, mert odafigyeltek, spóroltak, addig nyújtózkodtak,amíg a takarójuk ért!
11:01-es vagyok.
Az a baj, hogyha egyszer adsz, utána mindig kérni fogja. Mert miért ne, ha sz*rban van, úgyis kihúzzátok.
Megértem a párodat is, persze, hogy az anyja, csak azt kellene inkább figyelembe vennie, hogy szeretné az anyját a halálba segíteni? Egy alkoholista először mindig italt fog venni! Tapasztalatból mondom, sajnos van pár a családban...
A másik baj ezzel, hogy mivel a férjed sem "szívesen" adja, így benne is lesz egy tüske emiatt, és nagyon megromolhat a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!