Milyen próbákat állt ki a kapcsolatotok/ti magatok, mire "révbe értetek" a párotokkal?
A kérdező kommentje:
12.45 - pl.?
Alapvetően ellentétes személyiségek vagyunk és elég különböző családi helyzetből jöttünk. Ő csonkacsalád mindenféle keresztágakkal, mindenki csak a féltestvére meg a nem tudom kije a másiknak. Minden testvérnek más a vezetékneve. Egyik apja itt van a másik ott, a harmadikat nem tudják hol van, a mi családfánk meg baromi "egyenes és átlátható". Nehéz volt összecsiszolódni. Neki sok haver sok buli sok ilyenek voltak, nekem meg az ellenkezője. Nekünk volt pénzünk, nekik nem. Ami nekem természetes volt az neki furcsa és fordítva. Elég nagy volt az ellenállás a baráti körből, de ko-val győztem. A legtöbb probléma az összecsiszolódásból adódott. Pl volt hogy én akartam megcsalni,mert elegem volt abból hogy nem tudunk egy nyelven beszélni volt hogy neki lett elege és ő akart. Végül egyikünk se tette meg, csak behülyítettünk egy két embert. Akiken aztán végül együtt röhögtünk. Összességében nem is értem miért maradtunk együtt. De mostanra jó döntés volt. AZért ráment a hercehurcára egy olyan 4év.
Neki már volt házassága, nekem nem. Elsőre Ő jobban szeretett engem, én kevésbé. Szüleim ellenálltak, aztán megbékéltek. Nyelvvizsgára készültem 4-5 hónapig, majd egyik részén megbuktam. Megint készültem, majd sikerült. ' hónap várakozás a diplomára, közben azon filoztunk, hogy ebből hogy lesz munka...majd Ő elveszítette az övét. Egy hónapig éltünk ketten munkanélküliként a pokolban...lelkileg. aztán nekem lett munkám, neki nem...
És most kb. 1 év után mondhatjuk, hogy túl vagyunk az első körökön, szerencsére neki is nekem is van munkám.
Mindig jön valami, amit túl kell élni. a lényeg, hogy együtt. :)
23N és 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!