Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen próbákat állt ki a...

Milyen próbákat állt ki a kapcsolatotok/ti magatok, mire "révbe értetek" a párotokkal?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 12:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mikor kb 1,5 éve jártunk már és kezdett komolyodni a dolog, akkor a családja egy összehangolt támadást kezdett indítani. Most már rájöttünk azért hogy a keresete nehogy kikerüljön, és megmaradjon az állandó szolga, sofőr , mindenes. Ez volt a nagyszülei részéről. Visszatért 10 év kihagyás után anyuka, aki ugyanúgy lenyúlta az én jólelkű párom pénzét. Egyik oldalon engem támadtak hogy én ilyen, olyan vagyok. Másik oldalon a páromba táplálták hogy én gazdagabb vagyok és a szüleimnek nem kell( ilyenről szó sincs), meg hogy nekem lesz diplomám stb... mikor nagyon betelt a pohár kb volt 2 hónap szünet, de azért találkozgattunk. Azóta eltelt 4 év minden oké, együtt élünk, jövőre esküvő. A nagyszülők megtanulták talán jobban értékelni az unokát aki nem fut mindenért.anyuka meg újból lelépett egy pasival. De mi nagyon jól megvagyunk boldogan. Azt az 1-2 hónapot senkinek sem kívánom. Még a 90 éves dédimamája is támadott pedig fél lábbal a sírban volt már.Egyszer azért voltam szemét mert nem törődök az unokájával utána azért mert ráakaszkodtam.
2011. jún. 27. 13:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Lakástűz, munkanélküliség. Majd külföld. Eddig megoldottuk. :)
2011. jún. 27. 13:11
 13/19 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

12.45 - pl.?

Alapvetően ellentétes személyiségek vagyunk és elég különböző családi helyzetből jöttünk. Ő csonkacsalád mindenféle keresztágakkal, mindenki csak a féltestvére meg a nem tudom kije a másiknak. Minden testvérnek más a vezetékneve. Egyik apja itt van a másik ott, a harmadikat nem tudják hol van, a mi családfánk meg baromi "egyenes és átlátható". Nehéz volt összecsiszolódni. Neki sok haver sok buli sok ilyenek voltak, nekem meg az ellenkezője. Nekünk volt pénzünk, nekik nem. Ami nekem természetes volt az neki furcsa és fordítva. Elég nagy volt az ellenállás a baráti körből, de ko-val győztem. A legtöbb probléma az összecsiszolódásból adódott. Pl volt hogy én akartam megcsalni,mert elegem volt abból hogy nem tudunk egy nyelven beszélni volt hogy neki lett elege és ő akart. Végül egyikünk se tette meg, csak behülyítettünk egy két embert. Akiken aztán végül együtt röhögtünk. Összességében nem is értem miért maradtunk együtt. De mostanra jó döntés volt. AZért ráment a hercehurcára egy olyan 4év.

2011. jún. 27. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó szeretitek ti egymást ?
2011. jún. 27. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Persze. De a dolgok 90%-át még így is kihagytam, mert az már tényleg sok lenne :-D hát mondhatni elég sok szemétséget és kitolást csináltunk egymásnak akarva akaratlan. De legalább ennyit adunk és adtunk egymásnak pluszt is. Meg volt hogy együtt kaptuk meg a magunkét. Az még egy nagy fordulópont volt amikor az ő hibájából kórházba kerültem. De ezek rééégi ügyek már.
2011. jún. 27. 13:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Jesszus... :-)
2011. jún. 27. 13:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Leírhatatlanokat.. Mire révbe értünk volna, unalomba fulladt a kapcsolatunk. Kár volt az elvesztegetett évekért.
2011. jún. 27. 15:11
 18/19 anonim ***** válasza:
az idő megszépíti ezeket a kis hülyeségeket. meg a nagyobbakat is.
2011. jún. 27. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Neki már volt házassága, nekem nem. Elsőre Ő jobban szeretett engem, én kevésbé. Szüleim ellenálltak, aztán megbékéltek. Nyelvvizsgára készültem 4-5 hónapig, majd egyik részén megbuktam. Megint készültem, majd sikerült. ' hónap várakozás a diplomára, közben azon filoztunk, hogy ebből hogy lesz munka...majd Ő elveszítette az övét. Egy hónapig éltünk ketten munkanélküliként a pokolban...lelkileg. aztán nekem lett munkám, neki nem...

És most kb. 1 év után mondhatjuk, hogy túl vagyunk az első körökön, szerencsére neki is nekem is van munkám.

Mindig jön valami, amit túl kell élni. a lényeg, hogy együtt. :)

23N és 30F

2011. nov. 5. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!