Szerintetek gáz, ha a férjem fillérre kiszámolja a pénzt, hogy mennyit költhetek a boltban?
Kedvesem, attól, hogy valaki több embernek is dirigál, ahogy te írtad, az még nagyon is lehet otthon egy papucs!
A kettő nem függ össze.
Én meg téged sajnállak, mert kiszolgáltatott vagy.Én mindig is határozott nő voltam, engem nem tudna egy férfi sem kifillérezni.Ettől megalázóbb helyzetet el sem tudok képzelni.A férjemet, meg - köszöni szépen -, nem kell sajnálni, 16 éve szeret, a tenyerén hordoz, eszében sem jutna megalázni, mint téged a te férjed.
Nincsen több időm vitatkozni, mennem kell vásárolni.../ és annyit költök, amennyit jónak látok!/
Menjél csak, jó vásárlást!
Képzeljétek, mi történt: nyertünk a lottón!!!
Rengeteg pénzt, ezt el se tudom hinni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na persze nyertél a lottón..de rosszul hazudsz.. hétfő van, ha szombaton nyertél volna a lottón nem itt ülnél hanem kérót vennél meg kocsit, meg ruhákat, vagy legalább hamarabb közölted volna. bukta
amúvy meg nagy vehemenciával szologatsz be az egyik kommentelőnek, aki segíteni akar..akarsz te egyáltalán változtatni?? mert úgy tűnik panaszkodni jó, de még is hagyod hogy uralkodjanak feletted..aki nem hagyja hogy segítsenek neki, annak nem is lehet..ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!