Mit szólnál ha az idősebb barátod így nevezne?
a barátom 18 évvel idősebb nálam. egy szintén vele egykorúval beszélgetett és engem így illetett hogy a LÁNYKÁVAL mentem ide v oda...
szerinted nem megalázó? amúgy se mennek jól a dolgaink, nagyon érik a szakítás.
Nem biztos, hogy megalazo.. Lehet, hogy kedveskedésnek szanta.. De te ismered a parodat..
Nekem is van egy 18 évvel idosebb baratom, ( igaz, o csak barat, 50 éves) akivel imadjuk egymast heccelni: egyszer mmondtam neki, hogy : "ujra elkezdtem az Isteni szinjatékot olvasni, tudod, amit a Dante nevu osztalytarsad irt.. " Erre o is visszaszolt: " nyugi nyugi kis pisis, oké? "Es csak rohogunk rajta.. Lehet, hogy a parod sem gondolta komolyan..
Egy majdnem 40 éves pasihoz képest lányka vagy.
Minek kellett neked egy apád korú pasival összejönni? Csak arra vagy neki jó, hogy legyen egy fiatal, hamvas kis pipije, de nem kezel téged egyenrangú partnerként.
Az apa szokta így hívni a lányát, akkor mikor még kicsi.
Ezen ne legyél felháborodva mert te voltál agyatlan hogy összejöttél vele.
A magadfajták mentális betegek mind, normális fiú lány nem vonzódik az idősebbik nemhez, mert ott már komplexussal van baj.
Jah és a szakítás érjen is, örülök neki.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!