Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet az hogy egy nő sosem...

Lehet az hogy egy nő sosem talál magának társat és örökre egyedül marad?

Figyelt kérdés
most úgy érzem
2011. jún. 26. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van ilyen itt,ahol élek:D
2011. jún. 26. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Sosem lehet tudni. De ha nyitott szemmel jársz, nagyobb eséllyel nem leszel egyedül. Segíthetsz a sorsnak, ha pl. keresel is párt.
2011. jún. 26. 14:39
 13/17 anonim ***** válasza:

ha semmit nem tesz azért, h párt találjon, akkor igen, megtörténhet. nálunk a házban van egy ilyen néni. mit ne mondjak, full bolond. beleőrült az egyedüllétbe. na, nekem ez pont elég intő jel arra, hogy érdemes társat találni, és gyereket vállalni.

ne sajnáltasd magad. heverd ki, ha csalódás ért, állj talpra és keresd a férfit! :)

2011. jún. 26. 17:20
 14/17 anonim válasza:
Nekem az egyik kolléganőm 29 éves és még nem volt egyetlen barátja sem, talán még csókolózni sem csókolózott senkivel. Válogatós egy csaj, aki össze akarna jönni vele abban mindig talál kifogást hogy miért is nem tetszik neki. Pl egy srác járni akart vele régebben, akkor nem kellett neki, esélyt sem adott rá hogy megismerje, kikosarazta egyből. Most úgy hozta az élet hogy megismerte jobban és szerelmes belé, de a srác már nem érdeklődik utána. Amúgy nem leszbi a csaj mielőtt valaki erre gondolna és nem is csúnya, jó csaj, csak hát kicsit ilyen fura a természete. Meg régimódi is a gondolkodása ebben a témában. Nem adja magát könnyen, de ha így folytatja sajnos tényleg egyedül marad..:S
2011. jún. 27. 03:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Régen az ilyen nőket hívták vénkisasszonyoknak. Ha flörtölsz pasikkal, vagyis jelzést adsz (mosoly, száj megnyalás, hajgöndörítés) , akkor tuti lesz csákó, aki megpróbálkozik. A csákók közt is annyi a tahó, nehéz rendeset találni, főleg mivel ők otthonülő típusok. Kb ennyi. Remélem segített valamit
2013. jan. 10. 00:03
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Másik észrevételem, hogy a mai nők nagyon komolyan veszik magukat. Ha olyan mint egy tehén, akkor is rossz néven veszi, ha ugratják. Inkább örüljön, hogy észreveszik egyáltalán és nem azt mondják: Arrébb tehén!.

Szerintem sok csaj értékes pasikat halaszt el, mert nem veszi észre, hogy a csipkelődés, cukkolás mögött érdeklődés lapul. És az ilyen humorosoabb pasasok barátnak is kiválóak. A vagány, vagy nyálas pasikat előnyben részesülők meg azt kapják, amire befizettek: önimádókat és piperkőcöket. Meglátásom szerint a nők nem ismerik a férfiakat. Nem is kell jobb bizonyíték erre, mint a magas válási arányok. Hiszen az ismerkedést, és párválasztást a nők irányítják, a fiúkat sajnos jobban befolyásolja a külső. Természetesen a fiúk is hibásak, mert egy kevésbé előnyös lányal nem állnak le kokettálni, ami gerjeszti azt a problémát, hogy egy átlagos csaj úgy viselkedik, mintha ő lenne Keira Knightley. Megoldásom sajnos nincs nekem se.

2013. jan. 10. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:

A másik halálom ez az elittárs, amit a válaszom mellett reklámoznak. Van fősulim, azonban nem csak rajtam múlott, hanem anyagi, és egyéb eseményeken is. Személy szerint egy pénzéhes, elkényeztetett hülye pi*sa szaktársamnak se adnék esélyt, úgy undorodm tőlük. Mi ez? Az árja faj helyett jön az elit faj? A végzettség a jó munkaghelyhez kell.

A tv-ben is reklámozzák. Mit közvetítt annak, aki nem elit egyetemet végzett: hogy te nem vagy elit, csak másodosztályú. Ismerősöm mind a három gyereke tanult ember, szerintem az is teljesítmény, ha az ember a gyerekét taníttatja. Komcsi világban a burzsuj volt arossz, most meg a tanulatlan. A kédéshez ez úgy kapcsolódik, hogy anőknek talán nem kellene elvárni, hogy a pasi iskolázott vagy pénzes legyen, mást is lehet nézni. És ez férfiakra is igaz. Nem szocializálódunk, és további hülye agymosás a tv-ből még jobban eltávolítja az emebereket. Menjetek csak az elittársra...

2013. jan. 10. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!