Éreztétek már azt, hogy valakit nagyon szeretsz, hosszú évek óta, de ő nem lehet a tied?
Házas természetesen, jóval idősebb nálam, amolyan pótapuka, soha semmi nem volt köztünk, én mindig is titkoltam, hogy mit érzek, hiszen nincs jogom beleavatkozni az életébe, de ha meglátom, megdobban a szívem, vágyom utána, szeretem őt.
Kifutottam az időből, és bánom, hogy sosem léptem, lehet, hogy boldogok lettünk volna?
Szeret engem, de mint a fogadott lányát, egyébként nagyon csajozós (volt), nálam sosem próbálkozott.
Tegnap láttam, és őszül, olyan rossz volt látni, ismerem húsz éve, és bennem az az életerős férfi képe él.
Zavaros amit írtam, de muszáj volt kiírnom...
Köszi:)
Családos, és már pár éve én is.
Szeretem a párom, csak másképp, ő az életem párja, jóban-rosszban, de van ez a kis hang itt legbelül, ami azt kiabálja, hogy igen, gyáva voltam.
Nem adtam esélyt, de nem akartam belezavarni az életébe, nem volt rá jogom, aztán jött a leendő férjem, és boldog akartam lenni, ami végül is sikerült, nagyon jó ember, nagyon jó apa. Ők sem azt érdemlik, hogy bántsam őket.
Lehet, hogy el kellene költöznünk, hogy még véletlenül se fussunk össze.
Semmi gond utolsó: más véleményünk van. Én viszont meg tudom fogalmazni.
Üdv: Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!