Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már hosszú kapcsolatotokban ekkora bizonytalanságot?
Szia!
Szerintem ez alapvetően két emberen múlik. Tehát ha amúgy szeretitek egymást, akkor esetleg neked lenne érdemes újra felszítani a tüzet. Mondjuk odabújással, cirógatással, kedveskedéssel. Lehet, hogy ezek neki is hiányoznak, csak valami visszatartja. Ki kell fejezni az érzelmeket, különben elmúlhatnak. Ha hálásan fogadja a közeledésedet, akkor nyert ügyed van. De ha olyan típusú ember, akinek a kedveskedés, simogatás nem jelent semmit (volt szerencsém ilyenhez), akkor nem tudom, mivel lehetne javítani a helyzeten.
Remélem, tudtam segíteni egy kicsit.
26L
hát igen, de ha nem lenne, akkor lehet hiányozna, lehet tényleg csak a megszokás, az unalom miatt érzed így, talán teher is a kapcsi, valami újra vágysz, ezt akkor tudnád meg igazén hogy mit érzel, ha lenne más, aki esetleg többet tudna neked adni, akibe beleszeretnél, és aki viszont szeretne, talán könnyebb lenne szakítani és egyedül lenni, de lehet a ragaszkodás összeköt titeket és az néha erősebb a szerelemnél
nem kell csak azért szakítani valakivel ennyi idő után, mégha fiatal is vagy, csak mert már nem érzel akkoral ángolást, mint az elején, ő mit érez? beszéljétek meg,
egyáltalán próbál ismerkedni másokkal?
Mindenesetre ne tartsatok két vasat a tűzben, bár sokan állítják, hogy egy kis flört, egyedüllét, félrelépés felpezsdíti a kapcsolatot, de sosem szabad egy harmadik felet kihasználni, én legalábbis szeretem a párom, szerelmes is vagyok, és nem tudnám csak a ávltozatosság kedvéért, vagy szexuálisan megcsalni, nincs értelme, aki feladja a kapcsiját vagy csak félrelép olyannal aki nem fontos neki érzelmileg, akkor a jelenlegi kapcsija se elég fontos, én a biztosat, a fontosat nem dobnám el, nem cserélném le a bizonytalanra, a nem fontosra.
Aki meg nem szerelmes, vagy nem is vágyik rá, az meg ne bonyolódjon bele kapcsiba, az flörtöljön, alkalmi kapcsizzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!