Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsájtanál 3 megcsalást?

Megbocsájtanál 3 megcsalást?

Figyelt kérdés
a volt barátom háromszor megbocsájtott nekem, szerinted milyen férfi az ilyen?
2011. jún. 25. 20:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
én téged nem értelek, ha tényleg nem szeretett téged, te miért voltál vele?
2011. jún. 25. 21:10
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Én egyet se! Remélem Neked ez nem okozott örömet.
2011. jún. 25. 21:12
 43/51 A kérdező kommentje:
nem pénzelt soha. azért voltam vele mert kényelmes volt. a megcsalás meg egy dolog miatt történt.
2011. jún. 25. 21:16
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
egy megcsalást se bocsátanék meg, nem hogy hármat. te pedig mivel folyton megcsalod, egyértelmű h nem szereted mért akarsz még mindig vele lenni, lépj tovább és ne kinozd őt sem!
2011. jún. 25. 21:17
 45/51 A kérdező kommentje:
nem vagyok már vele! ő keres folyamatosan h ne szakítsunk! ezért gyanítom hogy csak a szexre kellek neki, mert az jó nagyon
2011. jún. 25. 21:18
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas hogy még őt hibáztatod :D
2011. jún. 25. 21:22
 47/51 anonim ***** válasza:
egyet sem bocsájtanék meg. Illetve lehet megbocsájtanám idővel, de többet nem tekinteném a páromnak...
2011. jún. 25. 21:53
 48/51 anonim ***** válasza:

Szerintem az ember ezt akkor bocsátja meg, ha

1. nem szerelmes, hanem más okból van valakivel, és így belefér neki a megcsalás, és képes még utána hozzáérni az illetőhöz.

2. szerelmes, és bántja a dolog, de anyagi vagy érzelmi függőség, önbizalomhiány stb. köti a másikhoz. Nem meri vagy nem akarja elhagyni, mást lát benne, mint aki, és vakon ragaszkodik hozzá.

2011. jún. 25. 23:54
 49/51 anonim ***** válasza:
Nem sokra tarthat téged. Talán azért bocsájt meg, mert a kiverésnél még mindég jobb, ha veled csinálja. Ráadásul kimosod a gatyáit, és a másik hapsi hozhat egy kis pénzt is. Így nem kell annyi bodzát szednie.
2011. jún. 26. 00:16
 50/51 anonim ***** válasza:

Úgy látszik itt sok a női válaszoló, akik elhiszik, hogy a férfiember hősszerelmes, aki ha nagyon szeret mindent megbocsát.

Szerintem a kérdező jobban tudja, hogy mennyire szerette a fickó, mint az itt válaszolók.

Ha tényleg jó volt vele a szex és nem szerette, akkor miért ne bocsátott volna meg. Miért hagyna futni egy fiatal pipit:)

A mai világban ez a történet egyáltalán nem meglepő. A megcsalásnak biztos volt oka.

Ha nem szeretnéd vele folytatni kerek-perec mondd meg neki! Ha a szex miatt folytatnád hát tegyed. Ne hallgass azokra akik itt lek@rváznak.

Ha majd jön az ember akit tényleg szeretsz gondolom majd te is megváltozol.

2011. jún. 26. 09:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!