Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsájtanál 3 megcsalást?

Megbocsájtanál 3 megcsalást?

Figyelt kérdés
a volt barátom háromszor megbocsájtott nekem, szerinted milyen férfi az ilyen?
2011. jún. 25. 20:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem, már az első után földbe döngöltelek volna. Sajnálom szegény párodat, nálad biztos csak jobbat érdemelne. Undorító vagy!
2011. jún. 25. 20:56
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

És annyira unatkozol, hogy szeretnéd, ha itt elismernénk az "igazadat"?!

Nehogy már a végén még téged kelljen sajnálni!

Véleményem szerint bántotta/bántja a kis önérzeted a dolog.

2011. jún. 25. 20:56
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Te, most komolyan magad sajnáltatod? :D

Ha nem szeret, akkor az etikus lépés az, hogy szakítasz.

Ha nem szakítasz, akkor lapulsz a sarokban mint egy darab szar, és várod hogy jöjjön a szőke herceg és kimentsen. Aztán ha megérkezett, lelépsz vele.

De hogy megcsalod 3x, és utána még te vagy a szegény pici Hamupipőke akinek szemét módon földhöz b.ták az üvegcipőjét :D

2011. jún. 25. 20:57
 34/51 anonim ***** válasza:
55%
Attól függ,hogy lánnyal vagy fiuval csalszmeg,ha fiuval akkor huzz a csába.A pasid meg valszeg jobban szeret téged mint magát.
2011. jún. 25. 20:58
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Miért csaltad meg 3x? Első után változott a kapcsolatotok?Jobb lett?Többet törődött veled esetleg?

Nem ismer senki titeket,így nem szabad ítélkezni,hogy ki mit miért tett!?

Lehet,hogy nem szeretett,és azért bocsájtott meg.Lehet,hogy nagyon is szeretett és nem akart elveszíteni. Az is lehet,hogy megcsalt ő is és így nyomta el a lelkiismeretét...Nem tudhatjuk.

Én bocsájtottam már meg,elég nagy hiba volt! Úgy tudtam egyszer csalt meg,és kiderült utólag hogy nem,nagyon is sok nővel.

2011. jún. 25. 20:58
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Én általában elég lazán kezelem ezt a kérdést, pontosabban fontosnak tartom a megcsaltat is megvizsgálni, mennyiben oka ő a megcsalatásnak. Ámde ez a te "milyen férfi az ilyen?" kérdésed egyet mutat: primitíven és ribanc módra viselkedsz. Ezt - ha az én barátnőm lennél - vastagon honorálnám, úgy, hogy nagyon fájjon, és sose felejtsd el.
2011. jún. 25. 20:59
 37/51 anonim ***** válasza:

igen, ha szeret normális, hogy megbocsájt

de mi a helyzet veled, te miért nem értekled ezt ??

2011. jún. 25. 20:59
 38/51 A kérdező kommentje:
sokan lehordatok ami jogos is így a sztori ismerete nélkül én is így vélekednék. de amúgy nem szerettet. ha vele voltam akkor leszar, nem érdekelte hogy vagyok. csak a szex miatt volt velem. kíváncsiság képen tettem fel a kérdést. amúgy is 14 év volt köztünk.
2011. jún. 25. 21:03
 39/51 anonim ***** válasza:
Nem, az első után repülne.
2011. jún. 25. 21:08
 40/51 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de ha nem szeretett te meg többször megcsaltad,tehát te se szeretted,akkor miért nem szakítottál vele?14 év? Pénz miatt?Vagy így kényelmes volt?
2011. jún. 25. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!