Miért nem vagyok szimpatikus az embereknek? FONTOS
Az első benyomás rólam hogy nagyképű vagyok és beképzelt ..,vagy valami ilyesmi. Ez tuti az arcberendezésem miatt van -de erről én nem tehetek. Na már most kb úgy néznek rám legtöbbször az emberek akik nem ismernek mintha x embert öltem volna. ÉS mindegy h mosolygok vagy nem . Egyszerűen nem értem :( nem vagyok csúnya, visszafogott eleganciára törekszem ..és mégis ..
Aztán persze akik megismernek általában megkedvelnek ,de pont az első benyomás dolog miatt el se jutok odáig ..
Valaki hasonló helyzetben ?
Esetleg valami ötlet mit tehetnék ?
Nálam meg úgy van, hogy azt sem tudom, h szép vagyok-e vagy csúnya, mert mondtak már bűn rondának, mondtak már szépnek is. Meg a hajammal borítanak ki. természetes göndör, de nem úgy, h normálisan, hanem úgy, h állandóan kócos. Fésülhetem én ezt naponta 10x akkor is összevissza áll. Ha nem fésülöm (egyik ismim nem fésüli a göndör haját és tök jó, nem venni észre), de nálam ez csak rontott a helyzeten. Kisimítva senki nem szól semmit. Se jót se rosszat. Próbálj meg egy teljesen más frizurát. Nálam ez vált be.
24/N
Én sem vagyok szimpatikus nő. Autista vagyok, túl komoly, zárkózott épp hogy csak átlagos stb.
Elég sokrétű ez a dolog, ha érdekel még, írj privát üzenetet, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!