Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel a nagymam...

Hogyan dolgozzam fel a nagymamám halálát?

Figyelt kérdés
Este halt meg a kórházban.Már nagyon rossz állapotban volt, a lábát is lekellett vágni egy fertőzés miatt...De nagyon szerettem :(.Ti hogyan dolgoztátok fel egy hozzátok tartozó halálát?
2011. jún. 24. 10:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem papám már több mint 5 éve meghalt, de olyan mintha csak tegnap lett volna a temetése. Emlékszem amikor anya bejött a szobámba és elmondta hogy papa tegnap meghalt rákba. Először felsem fogtam mi történt de a temetésén teljes szívemből zokogtam, mert elvesztettem az életem egyik legfontosabb személyét. Először nagyon nehéz volt, de mostmár úgy gondolok rá hogy egy sokkal jobb helyen van ,és szoktam hozzá beszélni is:)Szerencsére mamám még él:)
2011. jún. 24. 10:39
 12/12 anonim válasza:
Fogadd oszinte reszvetem!:( Nekem nagymamam lassan 10 eve halt meg, de meg mindig sokszor eszembe jut, en is beszelek neha hozza, hogy most milyen buszke lenne ram, ha lathatna. Nagyon nehez volt feldolgozni, mikor meghalt ra egy hetre, jott velem szembe az utcan, mikor odaertem volna hozzam, akkor eltunt. szornyu erzes volt. Sokaig nem mertem errol beszelni senkinek... 23L
2011. jún. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!