Ki fizetnéd a 30 éves felnőtt gyereked iskoláját? Többi lent!
Akkor főleg:)
Ha megérdemli és megtehetem igen. Én hiszem és vallom, hogy a gyermekedet nem 18 évre szülöd...
Csak is akkor adnék pénzt, ha nem a lébecolása, nemtörődömsége miatt van. Munkát meg azért lehet találni, csak lehet, hogy magasra teszi a lécet. Én is munka mellett jártam ki a fősulit.
De ha pénzt nem is adnék, azért mellette állnék, bármi másban segítenék, pl. lakhatás.
Én sejtem miért tetted fel ezt a kérdést. Nagyon könnyen el lehet kapatni a felnőtté vált gyerekeket is, pedig igenis küzdeniük kell, hiszen mi lesz velük, ha a szülő már nincsen.
Nem mindig azzal segítesz a gyermekednek, ha mindent megadsz neki. Tudni kell úgy segíteni, hogy ő észre se vegye és igazából ő küzdjön meg azért, amit szeretne.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:48
Voltam azért mellé nyúlásai és voltak lehetőségek amiket el szalasztott de ez mellé párosult egy nagyon rossz párkapcsolat.
Nekem felajánlották, de nem fogadtam el.
Amúgy a Munkaügyi Központ nem fizeti? Egy csomó ilyen lehetőség van. Nézzetek utána.
Én csak anyukám pár nappal ezelőtti megszólalását tudnám idézni:
"Ne keseredj el kislányom, hogy nem találsz munkát! Amíg élünk eltartunk, aztán majd kukázol..."
Félig poénos, de nálunk ez a hozzáállása a szülőknek/nagyszülőknek. Amíg ők vannak, nagy bajba nem kerülhetek. És igyekszem majd ezt átadni a gyerekeimnek.
Szóval a válasz (a szüleim nevében) IGEN.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!