Összeköltözés után olyan dolgokon kiakadtok ha a párotok pl nem húzza le a wc-t maga után?
Vagy pl észreveszed hogy nem használ papírzsepit, hanem ha mondjuk kint van az udvaron akkor a "szabadba fújja" az orrát. Volt olyan ismerősöm aki nem szeretett a wc-be pisilni, és ezért a mosdókagylóba szokott...
Én az ilyen dolgokat nem bírom, még ha mondjuk azért is nem húzza le a wc-t mert spórol a vízzel...
"lehúzza, de kicsi után nem igazán. Meg az is kikészít mikor nem mos kezet utána. 1-2 családtagom meg pl főzésnél nem mossa meg a cuccokat úgy ahogyan én szoktam, vagy nem mos kezet főzés közben. "
"a szabadba fújja az orrát"
Őőőőő... hát ő egy másik kaszt.... hogy tudtal beleszeretni? Én az elso alkalommal hányva menekulok el, amikor ezt mebgtapasztalom....
Engem kiakasztana.
Sőt, vannak olyan dolgok, amik ki is akasztanak. Pl ha hazajön munkából, leül a gép elé, leveszi közben a zoknit, ráteszi a radiátorra (mert az kézre esik) és ottfelejti. Hát, párolog rendesen...
Gusztustalan, ilyenről azonban hallottam, de csak a pr.olik és a legsötétebb paraszti közegben.
Még jó, hogy nem indiai, azok a segxüket az ujjukkal törlik és nem mosnak kezet.
Észrevettem egyszer, hogy a férjem a mosdóba fújta az orrát, arcmosás közben. Nagyon összevesztünk, mondtam neki, hogy ez számomra undorító. Utána én meg kézzel nyúlkálok a taknyos mosdóba....
De az összes undorító, amit leírtál..... nem tudom, ezek a férfiak disznóból vannak??? Gusztustalan!!
mosdókagylóba pisilni????? Ez gusztustalan, és a wc le nem húzása is. Tele van bacival és a szag...... Fúj, asszem hamar kifutó pályára került volna a férjem.... És pisilés után is tessék kezet mosni, hát ilyen alapon sz@rás után sem kell, hiszen nem a puszta kezével törli ki, hanem wc papírral.... ÁÁÁÁÁÁ, mint az őskorban, komolyan mondom. És egy ilyen ember legyen a gyerekeim apja? Kizárt... Az én férjem nem lerázza a f@rkát, hanem megtörli, kezet is mos, sőt itthon ülve pisil, hogy ne fröcsögjön szét a pisi...
bár nőből is van elég sok undorító, de ez a osdóba pisilés kiveri a biztosítékot. És ha éppen fogat mos az asszony, akkor a mosogatóba hugyozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!