Párom külföldre szeretne menni dolgozni (1 évre), én nem. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
1 évre mennénk Spanyolországba, jó munkalehetőséget kapott, és nekem is lenne jól fizető munkám. De én nem akarom itthagyni a szüleim (nincsenek túl jól) - a pénz szerintem nem minden. Tény, hogy nincs lakásunk, tehát az itt keresett összeggel a jövőnket tudnánk megalapozni, de úgy érzem ez nem az én utam, hanem az Övé..Mit tehetnék? Vagy "csak" a szüleim miatti aggódás tart vissza valójában?2009. márc. 25. 08:53
21/21 anonim válasza:
Megértem a szüleidhez való ragaszkodást, de mint feleségnek, kötelességed követni a férjedet. Egy család vagytok és félő, hogy ha nem ezt teszed, tönkre mehet a házasságod.Persze csak akkor tarts vele, ha a házasságotok tökéletesen működik. Szüleid is meg fogják érteni döntéseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!